Nomineret til Årets E-ner: thansen

Det kører for thansen, som ifølge Niels Ralund er en inspiration for både iværksættere og etablerede danske virksomheder og derfor fortjener nomineringen til Årets E-ner.

Der er i øjeblikket stort fokus på iværksættere, som hyldes og sågar får deres egne tv-programmer. Det er helt fortjent og nødvendigt, for der er brug for iværksættere, der skaber arbejdspladser og drømmer om at lave den nye Jysk, Unity eller thansen.

Når vi hylder og støtter iværksætterne, må vi dog ikke glemme de virksomheder, som har smidt iværksætterfjerene og forvandlet sig til smukke etablerede virksomheder, mener Niels Ralund.

Det er en af grundene til, at han nominerer thansen til Årets E-ner ved E-handelsprisen 2019.

”Jeg tager hatten af for thansen. Trods deres enorme succes, læner de sig ikke tilbage og slår automatpiloten til. De har stadig iværksætterånden og trykker speederen helt i bund. Det er en inspiration for andre virksomheder – både store og små.”

Jeg tager hatten af for thansen. Trods deres enorme succes, læner de sig ikke tilbage og slår automatpiloten tilNiels Ralund besøgte thansen i begyndelsen af 2019, hvor han blev vist rundt af Bo Bommersholt Sørensen, som har været med helt fra thansens første spæde skridt. Han begyndte som pakkedreng og er i dag chef for blandt andet e-handelsdelen i virksomheden.

”Bo er personificeringen af det, jeg godt kan lide hos thansen. Der er masser af stolthed, passion og innovation, selv om han har været med i 24 år. Og så har han og resten af holdet en dejlig uimponeret måde at gå til tingene på. Man er sgu ikke bange for at få olie på fingrene, når der skal bygges nye løsninger.”

Løsningerne indebærer blandt andet en modig leveringsgaranti og et omni-channel-fokus, som imponerede Niels Ralund.

”Det var måske ikke lige lavet på den måde, som mange eksperter ville foreslå, men det virkede, og det har løftet salget i både de fysiske butikker og på nettet, og det er jo det vigtigste.”

Bo er personificeringen af det, jeg godt kan lide hos thansen. Der er masser af stolthed, passion og innovation, selv om han har været med i 24 år

Nominering giver fornyet næring

Hos thansen bliver nomineringen selvsagt modtaget med glæde af Bo Bommersholt Sørensen.

”Nomineringen betyder en anerkendelse af vores arbejde med at rykke grænserne for den gode købsoplevelse, og den giver os endnu mere næring til at udvikle yderligere services til fordel for vores kunder.”

Han sætter især pris på, at Niels Ralund bemærker det drive, som er i virksomheden trods succes. Det er dog ikke så vanskeligt at fastholde, hvis man fokuserer på at ville være den bedste, forklarer It-chefen.

”For os gælder det om at skabe en god eller rettere sagt – den bedste - købsoplevelse – både før, under og efter købet. Det betyder, at vi konstant søger efter at gøre oplevelsen, men også kunderejsen, endnu bedre, og det smitter samtidig af i resten af forretningen og forstærker derved arbejdet med at udvikle nye services for vores kunder.”

Vinderen findes til E-handelsprisen 2019 d. 23. maj. Der er stadig ledige pladser ved bordene. 

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik