Nomineret til Årets E-ner: Burd Delivery

Burd Delivery har ført an i udviklingen af samme-dag-levering i Danmark, og det fortjener ros og anerkendelse, forklarer Niels Ralund, der nominerer virksomheden til Årets E-ner. Vinderen findes til E-handelsprisen 2019.

”Jeg synes faktisk, at Burd Delivery er en ledestjerne for danske logistikvirksomheder og netbutikker, der takket være hårdt og visionært arbejde styrker dansk e-handel.”

Der bliver ikke sparet på superlativerne, når Niels Ralund skal begrunde nomineringen af Burd Delivery som Årets E-ner.

Men det er der heller ikke grund til, forklarer FDIH-direktøren.

”Der er blevet talt rigtig meget og rigtig længe om samme-dag-levering, men Burd Delivery var de første her i Danmark, der gik all in på projektet. Det har hverken været nemt eller billigt, men det har været visionært og banet vejen for, at andre også har satset på det. Det fortjener i den grad den anerkendelse, som de nu får med nomineringen.”

Ifølge Niels Ralund er Burd Delivery med til at løfte danske netbutikkers chance for at klare sig i den internationale konkurrence.

”Den globale konkurrence betyder, at danske netbutikker skal være klar til at tilbyde løsninger, der er lige så gode de udenlandske konkurrenters. Det handler blandt andet om den lynlevering, som Burd tilbyder.”

Der er blevet talt rigtig meget og rigtig længe om samme-dag-levering, men Burd Delivery var de første her i Danmark, der gik all in på projektet. Det har hverken været nemt eller billigt, men det har været visionært og banet vejen for, at andre også har satset på det.

Velkommen anerkendelse

Nomineringen vækker naturligvis glæde hos Burd Delivery, forklarer adm. direktør Jakob Kristiansen.

”At en så vigtig organisation som FDIH og Niels Ralund med nomineringen til Årets E-ner kigger vores vej giver noget anerkendelse af, at vi har fat i noget. Og det alene er vigtig motivation, som vi er super glade for.”

Han forklarer videre, at den ekstra motivation er mere end velkommen, for det har langt fra været en hurtig og nem opgave at etablere samme-dag-levering.

”Det har været en lang, sej kamp, men vi lever heldigvis efter mottoet persistence breaks resistance. I dag kan vi on-boarde kunder på under 24 timer igennem vores eget udviklet plug-ins, men i begyndelsen var det en tung proces, da den største udfordring for mange faktisk er, at de skal omlægge produktionen på lagrene.”

Målet er, at vi skal dække flere lande i Europa og være med til at styrke eksporten for dansk e-handel

Burd Delivery begyndte med at tilbyde samme-dag-levering i Storkøbenhavn for netbutikker som Matas og Saxo. I dag er netbutikker som Apopro og Carlsberg og kommet med med, og forbrugere i flere og flere områder kan nu få deres varer samme dag, som de bestiller, siger Jakob Kristiansen.

”Vi leverer i Østsjælland (Roskilde og Ølstykke i vest, Herfølge i syd, Nivå i Nord og hele København). Vi udvider til Odense inden udgangen af 2. kvartal og Aarhus efter sommeren. Målet er, at vi skal dække flere lande i Europa og være med til at styrke eksporten for dansk e-handel.”

Vinderen af Årets E-ner bliver fundet ved afstemning til E-handelsprisen 2019 d. 23. maj.

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen