Nomineret til Årets E-ner: Blazar Capital

Niels Ralund blev blæst bagover af ambitionerne og evnerne hos Blazar Capital, og derfor har FDIH-direktøren nomineret den unge virksomhed til Årets E-ner. Vinderen findes til E-handelsprisen 2019.

Blazar Capital er nok stadig ukendt for en stor del af den danske e-handelsverden, men det kan hurtigt ændre sig for den unge virksomhed, der opbygger og opkøber e-handelsbutikker og koncepter.

Der er nemlig fuld fart på hos virksomheden, som siden stiftelsen i sommeren 2017 har fået stor opbakning fra prominente forretningshjerner og rejst et stort millionbeløb. Pengene skal bruges til at skabe en dansk pendant til den engelske The Hut Group, forklarer Christian Arnstedt, som efter syv år hos McKinsey droppede konsulentlivet for at blive iværksætter og founding partner i Blazar Capital.

”Vores ambition er at skabe et hus med en masse super gode e-commerce virksomheder i Danmark under samme tag, der arbejder sammen om at hjælpe hinanden til at blive de kommende vindere på tværs af virksomhederne og ved brug af vores centrale team.

Ambitionen skal nås ved opkøb af eksisterende virksomheder og opbygning af egne.

”Vi køber meget gerne dele af eller hele andre e-commerce virksomheder, hvis vi møder noget godt. Vi bygger også meget gerne selv og har f.eks. gjort det med Nordgreen.”

Vores ambition er at skabe et hus med en masse super gode e-commerce virksomheder i Danmark under samme tag

- Christian Arnstedt

Blazar Capitals første virksomhed er netop ur-virksomheden Nordgreen, der i år forventer at tredoble 2018, hvor selskabet nåede at være i markedet i godt et halvt år og omsatte knap 7 mio. kr. Nordgreen skal fungere som skabelon for de kommende vækstvirksomheder, som Blazar Capital forventer at lancere.

”Alle der driver en e-commerce forretning oplever, at der er mange flows og processer, som det tager noget tid at få til at fungere rigtig godt. Vi er ved at have mange gode erfaringer både på logistik, marketing, tech og mere fra vores egne virksomheder og vores tid i The Hut Group og McKinsey, som vi ønsker at kopiere til de nye virksomheder, som vi måtte få ind i huset. Vi er dog meget opmærksomme hver dag på at blive bedre. Optimering er en never ending journey,” forklarer Christian Arnstedt.

Jeg skulle holde godt fast i bordpladen, da jeg besøgte Blazar, for der er denondelynemig smæk på ambitionerne. Heldigvis er jeg ikke i tvivl, om at de unge gutter kan indfri dem.

- Niels Ralund

Et astronomisk fænomen

Blazar Capital er opkaldt efter et astronomisk fænomen, hvor energi trykkes sammen og fokuseres i en retning. Det lyder en smule kompliceret, men det giver rigtig god mening, forklarer Niels Ralund, som tidligere i år besøgte virksomheden i lokalerne i København.

”Jeg skulle holde godt fast i bordpladen, da jeg besøgte Blazar, for der er denondelynemig smæk på ambitionerne. Heldigvis er jeg ikke i tvivl, om at de unge gutter kan indfri dem, for det er yderst sjældent, at jeg har oplevet så meget energi og talent samlet ét sted. Investorgruppen bag virksomheden viser også, at der er bund i både personerne og virksomheden. Jeg glæder mig meget til at følge deres videre færd, for det kan blive rigtig stort.”

Efter besøget var Niels Ralund ikke i tvivl om, at virksomheden skulle nomineres til Årets E-ner.

”Dansk e-handel har brug for de her typer, der tør tage springet og tør tænke stort. Det gør Blazar Capital i den grad, og det vil jeg og FDIH gerne kvittere for.”

Dansk e-handel har brug for de her typer, der tør tage springet og tør tænke stort.

- Niels Ralund

Blazar Capitals partnere kan alle fremvise imponerende CV’er med arbejdsgivere som blandt andre McKinsey og Goldmann Sachs. Stifter Christian Arnstedt og Partnerne Pascar Sivam og Vasilij Brandt har alle været på Forbes 30 Under 30 liste, og Christian og Vasilij har derudover været på Berlingskes Talent 100. Alligevel gør nomineringen til Årets E-ner indtryk.

”Det er altid dejligt, at der er nogle der synes, at det man laver skaber værdi. Vi håber, at nomineringen gør, at vi møder en masse nye fede danske e-commerce virksomhedsejere, som vi evt. kunne arbejde med. Nogle fede jobansøgninger fra nogle af de bedste danske e-commerce stjerner ville være helt fantastisk,” slutter Christian Arnstedt.

Vinderne af Årets E-ner bliver fundet til E-handelsprisen 2019 d. 23. maj. Køb din billet her

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik