E-handelsprisen 2019: Og Danmarks bedste netbutikker er… fundet!

Vinderne af de eftertragtede priser blev fundet på jurydagen og offentliggøres til E-handelsprisen d. 23. maj. Niveauet er i år endnu højere og giver grund til yderligere optimisme i branchen, lyder det fra FDIH’s direktør.

Det går hammergodt i dansk e-handel. Det viser tallene tydeligt.

Skulle man alligevel være i tvivl, så blev det gang på gang bekræftet på Jurydagen hos FDIH tirsdag d. 7. maj.

Her mødte 45 nominerede virksomheder op i Børsens smukke lokaler for at forsøge at overbevise de skarpe jurymedlemmer om, at netop de skulle løfte de eftertragtede statuetter til E-handelsprisen 2019.

”Jeg havde fornøjelsen af at høre en del af præsentationerne, og jeg må bare sige, at jeg smiler over hele femøren. Der er simpelthen så mange spændende og seje virksomheder med så mange dygtige, innovative og hårdtarbejdende mennesker, som virkelig brænder for deres fag. Det er mageløst at opleve, og det giver virkelig grund til optimisme på branchens vegne,” lyder det fra en glad og imponeret Niels Ralund efter dagen, hvor de bedste netbutikker og leverandører blev fundet.

Det er mageløst at opleve, og det giver virkelig grund til optimisme på branchens vegne

Den følelse deler Mie Thorsø, som er Juryformand i kategorien Bedste B2C-virksomhed med omsætning under 50 mio.

”Det har simpelthen været så inspirerende, lærerigt og sjovt at være med til at finde vinderne. Niveauet har været tårnhøjt, og jeg har flere gange været blown away, fordi virksomhederne har været så ekstremt dygtige og velforberedte.”

Ros til juryen

Med 45 nominerede til 12 priser siger det sig selv, at ikke alle de nominerede virksomheder kan vinde en E-handelspris. Det betyder dog ikke, at de fremmødte virksomheder går tomhændede hjem fra Jurydagen. Det kan Emma Christensen fra Familietestamente.dk skrive under på.

”Det var en rigtig god oplevelse at præsentere vores case for juryen. De var lyttende og gode til at spørge ind til vores virksomhed, så det har både været sjovt og lærerigt, og nu krydser vi bare fingre for, at vi kan snuppe en E-handelspris.”

Niveauet har været tårnhøjt, og jeg har flere gange været blown away, fordi virksomhederne har været så ekstremt dygtige og velforberedte

Vinderne bliver offentliggjort til E-handelsprisen 2019 d. 23. maj i Øksnehallen.

”Der er allerede solgt over 700 billetter, så vi sigter mod en ny deltagerekord på godt over 1000 glade mennesker til årets største og bedste fest for dansk e-handel,” siger Anne K. Hansen, eventchef i FDIH.

Køb din billet her

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik