FDIH inviterer danske netbutikker på inspirationstur i Holland

FDIH-bussen slår endnu en gang dørene op for danske netbutikker, der vil have inspiration fra udlandet. Denne gang går turen til Holland.

FDIH arrangerer d. 27. og 28. august en medlemstur til Holland, hvor deltagerne kan møde nogle af Hollands skarpeste e-handelsvirksomheder. Turen går bl.a. forbi nemlig.com's pendant Picnic og Flinders, Wehkamp og Greetz.

”Vi har glædet os meget til at præsentere denne tur, for vi har fundet nogle rigtig spændende virksomheder, som vi skal besøge. Der kommer ikke til at mangle inspiration,” siger FDIH’s eventchef, Anne K. Hansen.

Ud over de faglige input fra de forskellige virksomhedsbesøg bliver der som sædvanlig god mulighed for at netværke med de andre deltagere i bussen og til middagen om aftenen i Amsterdam. Undervejs på turen vil der indgå et foredrag ved Wijnand Jongen, keynote speaker på E-handelskonferencen i 2018 og forfatter til bogen "The end of online shopping".

Turen til Holland er en opfølger på de succesfulde FDIH-ture til Sverige og Tyskland, som lynhurtig blev udsolgt.

”Vi har fået rigtig, rigtig god respons på de tidligere ture, og det er helt berettiget, synes vi selv. Udover at komme indenfor hos nogle spændende virksomheder, så får man som deltager nemlig også en helt unik netværksmulighed, fordi man sidder i bus med 40-50 andre e-handlere, så jeg vil helt klart anbefale vores medlemmer at booke en billet hurtigst muligt. Der bliver rift om dem," siger Niels Ralund, adm. direktør FDIH.

Du kan booke din billet på denne side – bemærk, at der er begrænset antal og max 1 billet pr. medlemsvirksomhed.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik