E-handelsprisen 2019: Første indstillingsmøde vidner om tårnhøjt niveau

Eksperterne i indstillingsudvalgene er ikke i tvivl: Niveauet er enormt højt, og der bliver stor kamp om de eftertragtede statuetter til E-handelsprisen 2019. Se video fra dagen.

Torsdag d. 24. januar mødtes knap 70 e-handelseksperter hos FDIH i Børsbygningen til det første af to indstillingsmøder inden E-handelsprisen 2019. Ekspertne er fordelt på ni indstillingsudvalg, der sammenlagt skal vurdere ca. 750 unikke indstillinger fordelt på ca. 400 virksomheder.

Det er et enormt arbejde, men ifølge Hanne Bang Vorre, som er e-handelsdirektør i Jysk Nordic og formand i indstillingsudvalget for Bedste Eksport-case, er det arbejdet værd.

”Det er enormt spændende og interessant at blive klogere på så mange dygtige virksomheder. Der er virkelig et højt niveau hos de indstillede virksomheder i år, og det betyder også, at debatterne i udvalget bliver endnu bedre. Jeg glæder mig meget til resten af forløbet.”

Det tårnhøje niveau hos de indstillede virksomheder bliver heldigvis mødt af et tilsvarende niveau i indstillingsudvalgene, mener Niels Ralund, adm. direktør i FDIH, som glæder sig over, at deltagerne tager deres ansvar alvorlig.

”Virksomhederne bliver skarpere og skarpere for hvert år, og det er dejligt. Men jeg må også sige, at jeg er dybt imponeret af vores hårdtarbejdende medlemmer i indstillingsudvalgene. De har virkelig sat sig ind i sagerne, og det fører til nogle rigtig gode debatter. Det er vigtigt, for det sikrer, at de bedste går videre, og at det i sidste ende er de allerbedste, der vinder E-handelspriserne.”

Optakten til E-handelsprisen

Til de første indstillingsmøder udvælger hvert indstillingsudvalg 15-20 virksomheder i hver kategori, der går videre. De heldige og dygtige virksomheder bliver kontaktet i løbet af de næste tre uger for at få bekræftet, at de ønsker at deltage.

Hvis de ønsker at deltage, skal de udfylde et detaljeret spørgeskema, som indstillingsudvalgene skal bruge til bedømmelse ved næste indstillingsudvalg, der løber af stablen d. 26. marts.

Ved det sidste indstillingsmøde udvælger eksperterne ca. fem virksomheder i hver kategori, som også skal gennem et juridisk tjek af Horten Advokatselskab. Herefter går der videre til jurydagen d. 7. maj, hvor virksomhederne skal præsentere deres case for dommerne. Dommerne finder til sidst de endelige vindere E-handelspriserne 2019.

Du kan læse mere om processen, reglerne og konkurrencen på fdih.dk

Du kan også købe din billet, som i øjeblikket er ekstra billig.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik