Pakkedistributørerne er godt med efter vild Black Friday

De mange pakker fra den rekordstore Black Week og Black Friday skaber voldsom travlhed hos pakkedistributørerne, som dog lover, at de takket været grundig forberedelse hurtigt får alle pakker ud til kunderne

Mens mange netbutikker sidder tilbage med granatchok efter den rekordstore Black Friday, er det nu de ansatte hos logistikvirksomhederne, der har overtaget stafetten og opgaven med at bringe de mange millioner pakker når ud til kunderne.

Heldigvis er de forskellige distributører godt med, forklarer de til FDIH.

”Selvom vi har haft en stigning på 72% i forhold til sidste år, føler vi os godt rustet, da vi i løbet af 2019 har åbnet mere end 300 nye pakkeshops. Som noget helt nyt har vi også åbnet pakkenaboer, hvor forbrugerne, som det fremgår af navnet, kan hente pakker hos deres nabo. Alt i alt er vi godt med,” siger Per Buus fra Bring.

Han bliver bakket op af Kitte Filtenborg fra Best Transport.

”Vi har en stigning på omkring 60-70 % i forhold til sidste år, og en af vores kunder har 600 % flere pakker, så vi arbejder i døgndrift på at få pakkerne ud. Jeg regner med, at det fortsætter sådan her de næste 3-4 dage. ”

Også i PostNord kan presset fra både Black Week og Black Friday mærkes, siger Stine Sander, som er chef for eCommerce.

”Vi regner med at overgå sidste års rekord på 3,5 mio. pakker i ugen efter Black Friday, så de næste dage byder på forrygende travlhed, når vi leverer pakkeglæde og millioner af pakker til de forventningsfulde modtagere. Allerede lørdag var vi på vej med de første pakker fra Black Friday, men vi kan se, at trykket kommer til at vare ved hele ugen, i takt med at vi får pakkerne ind fra netbutikkerne. Vi er godt rustet med flere udleveringssteder end nogensinde før og 500 ekstra pakkeomdelere på gaden, der er klar til at sikre, at pakkerne kommer hurtigt frem.”

Bøn fra butikkerne: Hent jeres pakker!

De mange pakker lægger ikke kun pres på leverandørerne og netbutikkerne. Flere af de kiosker og butikker, der fungerer som udleveringssteder, er ved at drukne i pakker, og derfor beder de kunderne om at skynde sig at hente pakkerne, så de kan få flere ind. Den opfordring deler Niels Ralund, FDIH.

”Vi ramler snart ind i juleperioden, hvor der igen kommer tryk på. Derfor håber jeg, at alle de kunder, som har pakker til at vente i butikkerne, får hentet dem, så der kan blive plads til nye.”

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik