Hejsan: Amazon søger svenske oversættere

Den amerikanske gigant gør klar til at oversætte sin tyske side til svensk. Samme model kan komme i spil i Danmark, vurderer FDIH.

Taler du svensk og tysk, og drømmer du om at slå dig ned som oversætter i Bratislava?

Ja, så har Jeff Bezos gode nyheder til dig. Amazon er nemlig på jagt efter nye medarbejdere, der kan oversætte den tyske Amazon til svensk. Det skriver det svenske medier ehandel.se.

Mediet har spurgt Amazon, om det betyder, at den amerikanske gigant planlægger at lancere i Sverige, hvor man allerede har domænet Amazon.se. Det vil talsmand Nick Caplin dog hverken be- eller afkræfte.

”Jeg tror, ​​du forstår, at jeg ikke kan kommentere fremtidige planer,” siger han.

FDIH’s direktør Niels Ralund vil gerne kommentere, og han mener, at jobopslagene og Amazons byggeri af et nyt kæmpelager lige syd for den dansk-tyske grænse viser, at Amazon øger interessen i det nordiske marked.

”Jeg tror ikke, at Amazon fra den ene dag til den anden vil gå fuldt ind i Danmark og Sverige med eksempelvis Prime, men hvis kunderne kan læse på deres eget sprog og få leveret lynhurtigt, så vil det klart styrke Amazons tilstedeværelse.”

Han mener dog ikke, at de danske og svenske netbutikker skal ryste i bukserne over udsigten til Amazons lager og svenske oversættelse.

”Netbutikkerne har heldigvis haft mange år til at forberede til sig på en Amazon-invasion, og de har brugt tiden fornuftig. Derfor tror jeg heller ikke, at Amazon bare kan komme ind og snuppe kæmpe markedsandele. Når det er sagt, så skal vi selvfølgelig fortsætte med at knokle for at blive endnu dygtigere og sværere at slå.”

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik