FDIH søger nysgerrig og velskrivende studenterhjælper til kommunikationsafdelingen

Kan du holde mange bolde i luften? Er du en proaktiv, smilende og ansvarsfuld holdspiller, der også nyder at arbejde selvstændigt?

Og kan du skrive ovenstående klichéfyldte bras markant bedre?

Så skal du læse med her.

I Foreningen for Dansk Internethandel har vi nemlig skruet op for vores events og analyser, og det har betydet, at vores kommunikationsmedarbejder er kommet bagud med en del serier på HBO og Netflix. Derfor er vi på jagt efter en studenterhjælper, som kan hjælpe med at gøre vores medlemmer og læsere klogere på dansk e-handel og FDIH's aktiviteter.

Du kommer primært til at skrive artikler på baggrund af vores analyser, lave reportager fra vores events og interviewe og portrættere nogle af Danmarks dygtigste digitale hjerner. Du får også mulighed for at hjælpe med at stable vores nye podcast på benene, rode med video og meget mere.

Vi forventer, at du er

Nysgerrig – du griber gerne knoglen for at tale med e-handleren, og du stiller spørgsmål, når vores analyseafdeling præsenterer et virvar af tal og grafer

Velskrivende – du skal ikke have tre Cavlingpriser til at stå derhjemme, men du kan fange læserne, finde vinklen og sætte kommaerne

Interesseret – du følger med i, hvad der sker i verden omkring dig, og så må du gerne have en lille forkærlighed for erhvervsstof og digitale løsninger

Initiativrig – du er ikke bange for at opfinde dine egne opgaver, grave de gode historier frem og teste nye kommunikationsformer

Studerende – det er smartest, når du nu skal have et job som studenterhjælper.  Hvis du læser noget, der rimer på kommunikation, så er det oplagt at søge. 

Vi tilbyder

Ikke en fantastisk rejse – vi er trods alt en arbejdsplads og ikke et rejsebureau, men du får en masse ansvar og spændende opgaver

Feedback – har du ramt den lige i røveren, så får du det at vide. Og omvendt.

Vigtig erfaring – du kommer vidt omkring og får prøvet flere kommunikationsdiscipliner af. Det hjælper dig, når du skal søge et job, hvor du skal være nyuddannet, have 15 års erfaring og være mester i alt.  

Dygtige og flinke kolleger – vi er godt 15 ansatte, og vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger, når vi eksempelvis holder prisfest for 1000 mennesker.

Hvor

Du får kontor i Børsbygningen i hjertet af København, hvor vi blandt andet kan bryste os af en lækker kantine og et maleri af Krøyer.

Stillingen er på 10 - 15 timer om ugen fordelt på 2-3 ugentlige arbejdsdage. Vi er fleksible ift. eksamener.

Hvem er FDIH?

FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel, er en interesseorganisation for dansk e-handel. Vi har over 20 år på bagen og har 950 medlemsvirksomheder. Du bliver en del af et engageret sekretariat på ca. 15 ansatte, som brænder for at sikre dansk digital handel de bedst mulige vilkår.

Hvor og hvornår søger du?

Du skal sende din ansøgning og cv til Søren Willemoes på swp@fdih.dk senest mandag d. 6. januar, så du kan begynde her d. 1. februar. Du må også gerne sende noget tekst, som du er glad for. Helst noget du selv har skrevet.

Du får selvfølgelig løn, men detaljerne klarer vi til samtalen.

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen