FDIH's analyseafdeling opruster med Lærke: Vi har skudt papegøjen!

Analyseafdelingen i FDIH er blevet styrket med en It-sociolog, der blandt andet skal dykke ned i kunderejser og brugeradfærd.

I det kommende år skal FDIH’s analysearbejde styrkes, og derfor har vi været på transfermarkedet for at forstærke analyseafdelingen med en ny profil.

Valget er faldet på Lærke Cecilie Ravn, som har en bachelor i sociologi og nu studerer digital innovation og management på IT Universitetet. FDIH’s analysechef Simon Bjerremann glæder sig meget over at få en ny kollega, som kan hjælpe ham med at rode i kaffegrums og kaste knogler, når analyserne skal laves.

”Nu skal Lærke lige have lov at lande, men jeg tror virkelig, at vi har skudt papegøjen. Lærke har en spændende baggrund, som kan hjælpe, når vi skal blive klogere på, hvorfor kunderne handler som de gør. Samtidig er hun skarp til dataanalyse og visualisering, der kan hjælpe os med at formidle vores viden endnu bedre.”

Lærke Cecilie Ravn har udover at tage en bachelor i sociologi også arbejdet for AirBnB, The Cloakroom og Easypark, og så har hun været skiguide i Alperne og boet i både Buenos Aires og Dublin. Nu glæder hun sig til at dykke ned i tallene hos FDIH, hvor hun blandt andet skal kigge på hvorfor og hvordan forbrugerne køber.

”Jobbet i FDIH passer godt til både min sociologi-baggrund og mit studie, så jeg tror, at jeg kan gøre FDIH’s medlemmer klogere – og samtidig selv blive klogere. Det er i hvert fald mit mål.”

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik