E-handelsprisen 2020: Hvem skal råbe jaaaaaaaaaaaaaaa!?

FDIH har åbnet for indstillingsprocessen til E-handelsprisen 2020. Både store og små netbutikker kan komme med i kampen om de eftertragtede priser.

E-handelsprisen 2020 løber af stablen d. 14. maj, men arbejdet med at finde Danmarks dygtigste e-handlere er allerede i fuld gang. Godt 150 virksomheder er indstillet til priser, men der er plads til mange flere, forklarer FDIH’s eventchef Anne K. Hansen.

”Vi skal helst have så mange virksomheder som muligt med, når vores dygtige indstillingsudvalg skal i gang med arbejdet. Derfor opfordrer vi også alle e-handlere til at nominere sig selv eller en konkurrent - eller begge.”  

INDSTIL EN VIRKSOMHED TIL E-HANDELSPRISEN 2020

Blandt de indstillede i år er der flere store virksomheder som Proshop og Matas, men det betyder ikke, at man skal have et robotlager eller mange år på bagen for at være med i kapløbet om de eftertragtede priser.

”Hvis man som ny eller mindre netbutik tænker, at vi er for små, så kan man godt tro om igen. Vi har masser af forskellige kategorier, så der er plads til både store og små og nye og gamle,” siger Anne K. Hansen.

Men betyder prisen overhovedet noget?  

Er du i tvivl om, hvad det betyder at vinde en E-handelspris, så skal du høre hvad nogle af de tidligere vindere har at sige. Eksempelvis Dennis Drejer fra Rito.dk, som i 2019 vandt for bedste B2C under 50 mio. og Guldprisen.

”Det er så vildt det her. Vi havde overhovedet ikke regnet med at vinde en pris, og så vinder vi to. Jeg er så sindssygt stolt af hele holdet, der virkelig knokler en vis del ud af bukserne. Jeg havde faktisk en plan om at lave noget seriøst i morgen, men den plan er droppet. Nu skal vi feste. Det er uden tvivl den største dag i Ritos historie.”

Nu skal vi feste. Det er uden tvivl den største dag i Ritos historie

Eller hvad med Mikkel Pilemand fra nemlig.com, som vandt to priser i 2018.

”Vi er vildt glade og super stolte over at vinde Guldprisen. Vi tager det som et kæmpe skulderklap, som vi kan bruge i hverdagen.”

Kommentarer

5. dec 2019 Victor

Jeg vil gerne indstille www.spreeglee.com til bedste nye e-shop. Super fedt site med god service og lækre produkter!

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik