FDIH styrker salgsarbejdet med ny profil

Esben Carbac Hansen skal sætte FDIH’s salgsarbejde i system og sikre flere medlemmer, der kan styrke arbejdet for dansk e-handel.

FDIH har været aktive på sommerens transfermarked og har med indkøbet af Esben Carbac Hansen sikret sig en ny salgsansvarlig. Esbens opgave bliver at strømline og finpudse FDIH’s salgsarbejde, forklarer medlemschef Niels Preysz.

”Micha og jeg er blevet for gamle til at stå nede på strøget og forsøge at få nye medlemmer, så nu har vi ansat Esben til det. Nej, spøg til side. Vi har længe haft et ønske om et mere systematisk arbejde med salg af medlemskaber, og det er jeg sikker på, at vi får med Esben, der kommer med en masse værdifuld erfaring. Forventningen er, at vi får flere medlemmer, så vi kan fortsætte med at udvikle nye services til den voksende medlemsskare.”

Esben kommer fra en stilling som Account Manager hos Atcore, og ser nu frem til at bruge sin erfaring med salg til at styrke FDIH’s arbejde.

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod af resten af holdet, og nu glæder jeg mig til for alvor at komme i gang med arbejdet og tale med nuværende og især kommende medlemmer.”

Når Esben ikke langer medlemskaber over disken hos FDIH bruger han sin fritid på at hygge med sin kone og søn, besøge venner og gå til koncerter.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik