Nye ansigter i FDIHs bestyrelse

FDIHs generalforsamling betød flere ændringer i bestyrelsens sammensætning, da flere erfarne medlemmer nu giver plads til nye ansigter.

FDIHs generalforsamling den 25. april 2019 på Børsen bød på farvel til flere bestyrelsesmedlemmer, og goddag til et par nye.

Bestyrelsesformand Per Rasmussen indledte sin beretning med, ”Dette bliver min sidste beretning som formand.” Han vurderede, at efter de seneste års fremgang, så er der nu behov for ”friske øjne” til at sikre endnu et kvantespring frem for FDIH. Per Rasmussen fortsætter dog som næstformand.

Den nye formand, Anders Lindhardsen fra Creative Company, udskifter sin plads i bestyrelsen med formandsstolen. Han sagde dog, at han ikke ville love ”kvantespring”, men at den stejlt stigende succes som FDIH har oplevet de senere år skal fortsætte.

FDIHs bestyrelse har selv igangsat udskiftningen for at sikre ”friske øjne” , og det betød, at fem personer, der har ydet en kæmpeindsats for foreningen, sagde farvel.

De fem er Claus Hjorting fra Danske Bank, Helle Schjødt-Bruhn fra Aller, Kim Eriksen fra Morfars, næstformand Jeppe Michael Jensen fra Anicura og Lars Toftgaard fra IBM.

Der var stor tak fra Per Rasmussen, ligesom direktør Niels Ralund efterfølgende takkede i et indlæg på LinkedIn om udskiftningen.

Der blev samtidig sagt goddag til to nye medlemmer af bestyrelsen med lang erfaring i digital handel, nemlig Stefan Funch Jensen, AO Johansen og Ivan Jæger Christiansen fra Proshop

Bestyrelsen ser fra 25. april 2019 sådan ud:

Formandskab

  • Formand Anders Lindhardsen, Creative Company,
  • Næstformand Per Rasmussen, eCapacity

Bestyrelse

  • Bestyrelsesmedlem Philip Thestrup, Aarstiderne
  • Bestyrelsesmedlem Michael Ejby,
  • Bestyrelsesmedlem Stefan Funch Jensen, AO Johansen
  • Bestyrelsesmedlem Ivan Jæger Christiansen, Proshop

Se bestyrelsesmedlemmernes profiler her

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik