Nomineret til Årets E-ner: Billig-arbejdstøj.dk

Billig-arbejdstøj.dk er beviset på, at man kommer langt med hårdt arbejde, en god ide og en solid portion stædighed. Derfor bliver Tommy Søndergaard og virksomheden med den gode historie nomineret til Årets E-ner af Niels Ralund. Vinderen findes til E-handelsprisen 2019

Niels Ralund er klar i spyttet, når han skal forklare, hvorfor Billig-arbejdstøj.dk er nomineret til Årets E-ner.

”Jeg besøger rigtig mange imponerende virksomheder, men det er alligevel sjældent, at de både slår benene væk under mig og får mig til at smile så bredt, som Billig-arbejdstøj.dk gør. Jeg synes virkelig, at det er en imponerende og charmerende virksomhed, Tommy Søndergaard og hele holdet har banket op.”

Der er da også god grund til at spærre øjnene og smilehullerne op, når snakken falder på virksomheden fra den lille vestjyske by Spjald.

Billig-arbejdstøj.dk blev stiftet i 2010 med en plan om sælge og servicere have- og parkmaskiner, men et tilfældigt tilbud på et parti arbejdstøj ændrede kursen.

I dag er virksomheden Danmarks største webshop med salg af arbejdsbeklædning til erhverv og private - med en omsætning i 2018 på 67 mio. kr. Væksten har de sidste par år rundet 40 % årligt. Der er 50 ansatte, som skal være med til fordoble omsætningen i løbet af de næste to år og gøre virksomheden til den største netbutik med arbejdstøj også i Norge og Sverige.

Der er ikke de vilde armbevægelser, men man skal ikke tage fejl: De er knivskarpe, og ambitionsniveauet er tårnhøjt. Den kombination af ydmyghed og evner kan jeg rigtig godt lide.

Det er dog ikke kun omsætningen og væksten, der får Niels Ralund til at klappe i hænderne og kvittere med en nominering til Årets E-ner.

”Billig-arbejdstøj.dk beviser, at man kan udvikle og drive en virksomhed uden for de store byer. Der er ikke de vilde armbevægelser, men man skal ikke tage fejl: De er knivskarpe, og ambitionsniveauet er tårnhøjt. Den kombination af ydmyghed og evner kan jeg rigtig godt lide.”

”Og så fra en sjællænder”

Hos Billig-arbejdstøj.dk er man ikke overraskende meget glade for nomineringen – den er knap så træls, som man siger på de kanter, fortæller stifter Tommy Søndergaard.

”Den havde vi ikke lige set komme, så vi var både overraskede og glade, da Niels ringede. Og så gør det jo ikke noget, at det er en sjællænder, der sender anerkendelse vores vej.”

Han er ikke i tvivl om, at nomineringen giver endnu mere blod på tanden hos virksomheden, og så håber han, at det kan sætte fokus på, at man kan nå langt ved at opføre sig ordentligt.

”Vi har stort fokus på arbejdsmiljø. De ansatte skal have det godt, og samtidig gør vi meget ud af at skabe et godt forhold til både kunder og samarbejdspartnere. Det er en stor del af at drive en sund forretning, og det tror jeg også, at Niels’ nominering viser. Det er jeg meget stolt af.”

Vi har stort fokus på arbejdsmiljø. De ansatte skal have det godt, og samtidig gør vi meget ud af at skabe et godt forhold til både kunder og samarbejdspartnere

Vinderen af Årets E-ner bliver fundet til E-handelsprisen 2019, hvor deltagerne stemmer på deres favorit. Der er i alt 4 nominerede.

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen