FDIH føjer bæredygtighed til sine politiske mærkesager

FDIH's vigtigste opgave er at sikre de bedste vilkår for digital handel, så danske virksomheder har lige konkurrencevilkår, både ude og hjemme. I år optræder bæredygtighed som et nyt indsatsområde.

FDIH's bestyrelse har på sit seneste møde godkendt et opdateret notat om de politiske mærkesager og de indsatsområder, som FDIH's sekretariat fokuserer på i år. Det er ikke et statisk dokument, og vi vil  i takt med udviklingen og relevante input løbende tilpasse vores indsats i år.

Nøgleordene for vores arbejde er:

  • Dansk e-handel skal være konkurrencedygtig
  • Bekæmpelse af svindel og misbrug på nettet
  • Øge kompetencerne igennem fleksible uddannelser og netværksbaseret videndeling
  • Fremme fokus på bæredygtighed i alle led af digital handel

Vi har skiftet ”digitalisering” ud med ”bæredygtighed.” Det er ikke fordi, vi ikke arbejder for digitalisering, og vi arbejder fortsat aktivt med digitaliseringsdagsordenen, bl.a. via projektet Digital Vækst Kultur og Digital Ledelses Kultur. Digitalisering er så indkorporeret en del af arbejdet, det ikke behøver en selvstændig indsats, og derfor er den skiftet ud med et øget fokus bæredygtighed. I første omgang ser vi nærmere på især logistik- og emballagespørgsmål, så vi kan være med til at fremme løsninger, der mindsker miljøbelastningen på de områder.

Du kan under punktet ”Politik” på FDIH.dk læse mere om vores politiske arbejde, mærkesager og indsatsområder i 2019.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik