smv:digital: Godt nyt til virksomheder med eksportdrømme

FDIH bakker op om Erhvervsministeriets tiltag smv:digital, der skal hjælpe små og mindre virksomheder med at komme i gang med eksporten. Virksomheder kan allerede nu ansøge om at blive en del af projektet.

Drømmer du om at indtage verden med din virksomhed, men har du svært ved at komme i gang?

Så er der godt nyt. Som en del af regeringens digitale vækststrategi har Erhvervsministeriet lanceret SMV:Digital, hvor små og mellemstore virksomheder kan få rådgivning og støtte til at komme i gang med eksporten.

”Det er ekstremt vigtigt, at vi får flere virksomheder med på eksport-vognen, og derfor er det godt, at regeringen med smv:digital forsøger at hjælpe virksomhederne i gang. Vi anbefaler alle SMV’ere at undersøge, om det er noget for dem,” siger Niels Ralund, adm. direktør i FDIH.

FDIH støtter initiativet og er projektpartner på Digital Ledelseskultur, der hører under smv:digital.  

”Vi har gennem de sidste par år været partner i et lignende projekt, Digital Vækst Kultur, der via Erhvervsakademierne skulle øge virksomhedernes kompetencer til digital omstilling. De gode erfaringer herfra gør, at vi tror på, at Digital Ledelse Kultur tager stafetten og nu fokuserer på især ledelsens rolle i digitaliseringsprocesser,” siger FDIH's Henrik Theil, der har haft plads i styregruppen i Digital Vækst Kultur.

Først til mølle

Virksomheder, der kommer med i projektet, kan få rådgivning og sparring omkring eksempelvis lovgivning og konkurrencevilkår og deltage i netværk. Man kan også søge om tilskud til privat rådgivning.

Hvis man vil være med, skal man sende en ansøgning hurtigst muligt, da pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Vil du søge tilskud dit til e-handelsprojekt kan du læse mere på denne side.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik