SMV:Digital giver 25.000 kr. til rådgivning om digital handel

Regeringens digitale strategi indeholder et tilbud om en workshop samt 25.000 kr. til privat rådgivning for at få gang i digital handel. Det er for små virksomheder med op til 20 ansatte, og de skal selv bidrage med arbejdstimer til samme værdi.

 

 ”Det lille e-handelsforløb” er et tilskudsprogram under SMV:Digital, hvor mindre virksomheder kan deltage i en workshop om digital handel og få tilsagn om tilskud på 25.000 kr. til privat rådgivning.

Tilbuddet er en del af regeringens digitale strategi, og det gælder for  virksomheder med dansk CVR-nr. og 2-20 fuldtidsansatte.

Forløbet indledes med workshoppen, der skal inspirere og hjælpe dig til at blive skarp på, hvor du har brug for privat rådgivning til at styrke dit online salg og finde de rette rådgivere.

Efter workshoppen kan virksomheden bruge tilskudsvoucheren på 25.000 kr. til at indkøbe den private rådgivning. Man skal vel at mærke huske på, at det ikke er en gave. Du skal selv medfinansiere forløbet med 50 pct. (kr. 25.000) evt. i form af arbejdstimer. Arbejdstimer opgøres til faktisk timepris tillagt et overhead på 20%.

I 2018 er der samlet afsat en pulje på 500.000 kr. til ”Det lille e-handelsforløb”. Tilskudspuljen bruges efter ”først-til-mølle”-princippet, og skulle du ikke nå det i år, så kommer der en ny pulje næste år.

Væksthus Midtjylland er operatør på delen, der omhandler: ”Tilskud til privat rådgivning” og ” Workshops og sparring” med de øvrige Væksthuse og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole som underleverandører.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik