FDIH søger stud jur. eller stud merc. jur.

Vi søger en studenter medhjælp, der er i gang med at læse jura og har mod på alt fra persondataforordningen over samarbejdet med Ecommerce Europe til medlemspørgsmål og villig til at give en hånd med, når det brænder på.

FDIH  søger en stud. jur. eller stud. merc. jur., der skal bistå vores jurist med at gennemføre persondataforordningen i vores organisation, varetage samarbejdet med vores europæiske organisation Ecommerce Europe, besvare spørgsmål fra medlemmerne om e-handelsjura og meget mere.

Dine arbejdsopgaver

I første omgang vil der være meget fokus på persondataforordningen, og du vil bl.a. skulle hjælpe vores jurist med at få styr på vores databehandleraftaler. Vi får løbende spørgsmål fra vores medlemmer, som skal besvares. Enten vil du skulle forberede svar, eller svare selv.

Der er i øjeblikket mange nye EU-regler på vej for at bane vejen for det digitale indre marked. FDIH fokuserer på konsekvenserne for dansk e-handel i såvel den praktiske dagligdag som i de principielle spørgsmål.

En af dine arbejdsopgaver vil være at være med til at følge disse forslag til forordninger og direktiver til brug for vores planlægning af det politiske arbejde samt at informere FDIHs medlemmer.

Der kan også forekomme kontakt til danske myndigheder fx i forbindelse med høringssvar. Arbejdet sker primært sammen med FDIHs jurist og den politiske chef.

Du skal også være klar til at varetage ad hoc opgaver for andre dele af sekretariatet.

Om dig

Det er en fordel, at du har kendskab til persondataret, forbrugerret og It-ret. Du må også gerne have kendskab til markedsføringsret og konkurrenceret. Interesse for og kendskab til den digitale verden er en forudsætning. Du behersker MS Office, og vi sætter stor pris på evnen til at formulere sig kort og klart, så også ikke-jurister kan forstå det.

Arbejdstid

8 til 15 timer om ugen efter behov.

Hvad er FDIH?

FDIH er en interesseorganisation med godt 800 medlemmer, der på tværs af brancher, fokuserer på at styrke alle typer digital handel, og sikre de bedste vilkår for dansk e-handel. Vi varetager medlemmernes interesser ved at øve indflydelse politisk, informere om ny lovgivning, relevante afgørelser og andre forhold, der har betydning for den digitale handel. Vi står for flere konferencer, seminarer og workshops samt E-handelsprisen, og endelig har vi Danmarks største analyse af danskernes e-handel.

Vi er et lille team på 11 medarbejdere, der varetager både juridisk vejledning, kommunikation, public affairs, medlemsservice, analyse samt planlægning og afvikling af events. Alle løfter i fællesskab på tværs af fagområder, når der er behov.

Ansøgning:

Kort skriftlig ansøgning med CV og dokumentation for studie og valgte fag sendes pr. mail til til kontakt@fdih.dk 

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt – og senest 3. april 2018

Tiltrædelse

Forventet 1. maj 2018

Vil du vide mere?

Kontakt chefkonsulent Tina Morell Nielsen på 60 82 12 26 eller kommunikationschef, Henrik Theil på 20 96 56 67

 

 

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Anders Henneberg Kaltoft
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Anne K. Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Julie L. M. Deschanel
Juridisk Studentermedhjælper (stud.jur)