Nomineret til Årets E-ner: Webapoteket.dk

Webapoteket.dk kæmper mod store konkurrenter, besværlige regler og en konservativ branche. Alligevel lader stifterne Trine og Lars Persson sig ikke slå ud, og det fortjener respekt, mener Niels Ralund, som nominerer det innovative ægtepar til Årets E-ner.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det ikke let at sætte strøm til et apotek og give forbrugerne mulighed for at handle apotekervarer online. Det kan Trine og Lars Persson fra webapoteket.dk skrive under på: 

”Det har været en spændende, men også enorm hård rejse, og vi har knoklet 24-7-365. Arbejdet er ikke blevet mindre af, at vi har oplevet modstand og konkurrence på flere fronter, der ikke har noget med traditionel e-handel at gøre. Bare det at få lov til at annoncere på Google har været en lang, sej kamp, og det er først for nylig blevet muligt at annoncere med Adwords. Samtidig konkurrerer vi ikke kun med de fysiske danske apoteker men også med de store udenlandske butikker, der slet ikke er underlagt samme strikse lovgivning.” 

Bare det at få lov til at annoncere på Google har været en lang, sej kamp, og det er først for nylig blevet muligt at annoncere med Adwords.

- Trine Persson

Benhårde fightere med pionerånd 

Det er især Trine og Lars Perssons fightervilje, der har fået Niels Ralund til at nominere ægteparret Persson til Årets E-ner:   

”Jeg er sgu imponeret af Trine og Lars. De er stødt på nogle store og usædvanlige udfordringer, og alligevel har de bare kæmpet benhårdt videre. De er nogle seje fightere, der ikke lader sig slå ud, og derfor fortjener de nomineringen.” 

Jeg er sgu imponeret af Trine og Lars. De er stødt på nogle store og usædvanlige udfordringer, og alligevel har de bare kæmpet benhårdt videre.

- Niels Ralund

Webapoteket.dk fortjener dog også ros for at turde tage springet ud i det digitale univers, forklarer Niels Ralund: 

”Vi skal anerkende og hylde dem, der tør at gå forrest, og det gør Trine og Lars. Apotekerverdenen var en af de få, som ikke var blevet digitaliseret, da Trine og Lars begyndte at sætte strøm til den, og de har med deres pionerånd og hårde arbejde været med til at skubbe til en traditionel konservativ branche og gøre livet lettere for forbrugerne. Det kan vi i FDIH kun klappe i hænderne af.” 

Et kæmpe skulderklap

Nomineringen vækker naturligvis glæde i det østjyske, hvor webapoteket.dk har hovedkontor, forklarer Trine Persson:  

”Det er en anerkendelse af, at det vi har gjort giver mening. Det er en kæmpe cadeau til vores seje medarbejderflok, der har turdet tage springet fra de trygge rammer på det fysiske apotek til vores nye verden. En sejr for vil betyde et gevaldigt skulderklap, der giver gåpåmod og gejst - også i de perioder, hvor det er svært at få enderne til at hænge sammen.” 

Til E-handelsprisen 2018 kan du møde Webapoteket.dk og de fem andre nominerede til Årets E-ner. Køb din billet her.  

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.