Nomineret til Årets E-ner: Coolrunner og PakkecenterNord

CoolRunner og PakkecenterNord gør det nemmere for danske virksomheder at sætte gang i eksporten og imponerer Niels Ralund. De har med nu-skal-vi-sgu-vise-dem-attitude og en god ide gjort en stor forskel for dansk e-handel, og derfor fortjener de nomineringen til Årets E-ner, forklarer FDIH’s direktør.

CoolRunner og PakkecenterNord er gået sammen om at skabe bedre muligheder for danske virksomheder, der vil sende pakker til udlandet. Samarbejdet går kort fortalt ud på, at netbutikkerne får plads i CoolRunners system med alle stordriftsfordele, og samtidig bliver de koblet på PakkecenterNord, der står for det praktiske lager- og logistikarbejde. Resultatet af det nordjyske initiativ er mindre bøvl og mere konkurrencedygtige fragtpriser for danske netbutikker, der vil eksportere:

”Hos CoolRunner og PakkecenterNord er der ikke så meget pjat. De har tænkt, at noget kunne gøres bedre, og så har de handlet på det. Det er en god idé, en tilpas mængde nu-skal-vi-sgu-vise-dem-attitude og knofedt, og så bare ud over stepperne. Det fortjener respekt," forklarer Niels Ralund.

Det er en god idé, en tilpas mængde nu-skal-vi-sgu-vise-dem-attitude og knofedt, og så bare ud over stepperne. Det fortjener respekt.

- Niels Ralund

Samarbejdet mellem de to virksomheder er især oplagt for de lidt mindre netbutikker, der kan have svært ved at sparke døren ind til nye markeder. Det gør ikke Niels Ralunds begejstring mindre:

”Mange netbutikker vil gerne eksportere, men det kan være vanskeligt og dyrt for især de mindre netbutikker at komme i gang. Vejen frem er samarbejde, og CoolRunner og PakkecenterNord er et fantastisk eksempel, som forhåbentligt kan inspirere andre.”

Løber på mudderbjerge

Hos CoolRunner jubler adm. direktør Per Imer over nomineringen:

”Vi tager det som et kæmpe skulderklap. Det har været en lang proces, og til tider har vi følt, at vi løb på mudderbjerge, men nu begynder det at virke. Vi får flere butikker med ombord, og vi kan se, at vi virkelig gør en forskel for især de mindre netbutikker. Det er fedt, og vi er selvfølgelig hamrende glade for, at netbutikkernes interesseorganisation anerkender det arbejde.”

Vi har følt, at vi løb på mudderbjerge, men nu begynder det at virke. Vi får flere butikker med ombord, og vi kan se, at vi virkelig gør en forskel for især de mindre netbutikker.

- Per Imer

Per Imer er især glad for, at Niels Ralund fremhæver samarbejdet med PakkecenterNord:

”Eksportpotentialet er enormt for de danske netbutikker, og målet med vores samarbejde er at hjælpe alle – også de mindre -  med at få en del af kagen. Vi kæmper jo alle mod Amazon og andre giganter, og jo mere vi samarbejder jo større chance har vi for at klare os.”

Del med dit netværk

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.