Netværksdagen tæt på udsolgt

Du skal være hurtig, hvis du vil netværke og dele viden med nogle af landets dygtigste e-handlere. Billetterne til Netværksdagen d. 7. juni bliver nemlig revet væk.

Torsdag d. 7. juni slår FDIH for fjerde gang dørene op til Netværksdagen. Arrangementet har de tidligere gange fået flot respons fra medlemmerne, men denne gang har netværkskaptajn Anders Tang finjusteret kursen for at gøre dagen endnu bedre og fokuseret:

”Netværksdagen er e-handlernes dag, og derfor har vi arbejdet for at få så mange ”rene” e-handlere med. Det er lykkes, og andelen af e-handlere er markant større end de sidste gange. Det giver forhåbentlig et endnu bedre udbytte for deltagerne.”

Se de andre deltagere

Der er allerede booket mere en 50 billetter til dagen, og med kun 80 tilgængelige pladser tyder det på, at Netværksdagen, som bliver afholdt hos Stibo Systems i Århus, bliver udsolgt.

”Sidst vi afholdt netværksdagen blev der udsolgt næsten to uger før, og denne gang har vi afsat flere billetter tidligere, så man skal skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet,” siger Anders Tang.

Kom med til Netværksdagen d. 7. juni.

Fleksibilitet og forberedelse

Deltagerne kan som sædvanlig sætte emner på dagsordenen i løbet af dagen. Nogle af emnerne er dog allerede på plads, da flere deltagere har benyttet muligheden for at fastsætte temaer på forhånd. Eksempelvis vil Whiteaway diskutere videomarkedsføring og det svenske marked, mens Cykelpartner sætter fokus på logistik- og lageroptimering. 

Se de foreløbige emner og møder

”Det er vigtigt at kombinere fleksibilitet og forberedelse. Vi holder derfor fast i, at der skal være plads til at tilføje emner i løbet af dagen, fordi det skaber en god dynamik. Samtidig ved vi også, at nogle diskussioner bliver bedre, når deltagerne kan forberede sig hjemmefra, så begge dele bliver muligt,” forklarer Anders Tang.

Skal du med? Tilmeld dig Netværksdagen – gratis for medlemmer.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik