FDIH forstærker sig markant

FDIH har ansat to nye medarbejdere, der skal styrke det juridiske arbejde og vejlede medlemmerne om persondata. Tilføjelsen af de to skarpe hoveder skaber endnu mere værdi til medlemskabet af FDIH.

Tina Morell har længe været en juridisk enmandshær, men nu opruster FDIHs juridiske afdeling markant. Vi har nemlig hentet Tine Lauritsen og Frederik Holmershøj, som skal styrke det juridiske arbejde og sikre, at medlemmerne får en endnu bedre service:

”Tina yder en formidabel indsats, men vi må også erkende, at ikke mindst persondataforordningen fylder meget, og at vi har brug for flere kloge hoveder. Derfor er jeg meget glad for, at vi har fået fingrene i Frederik og Tine, for det vil betyde en mærkbar forskel for vores medlemmer,” forklarer Niels Ralund.

Også chefkonsulent Tina Morell er glad for de to forstærkninger:

”Med Tine og Frederik ombord kan vi besvare flere spørgsmål, hjælpe med gennemlæsning af databehandleraftaler og besvare spørgsmål om persondataforordningen. I det hele taget kan vi give vores medlemmer en endnu bedre service.”

Med Tine og Frederik ombord kan vi besvare flere spørgsmål, hjælpe med gennemlæsning af databehandleraftaler og besvare spørgsmål om persondataforordningen.

Masser af relevant erfaring

Både Tine Lauritsen og Frederik Holmershøj er stadig under uddannelse, men de kommer begge med masser af viden og relevant erfaring. Tine Lauritsen har blandt andet erfaring fra en stilling i compliance-afdelingen hos Haldor Topsøe, hvor hun især arbejder med persondata – et emne hun også skriver speciale om.

”Persondataforordningen fylder rigtig meget hos virksomhederne, og jeg glæder mig derfor til at hjælpe FDIHs medlemmer med at efterleve de nye regler.”

Frederik Holmershøj har de seneste syv år arbejdet i netbutikken army-star.eu. Det startede på lageret, og siden har han haft fingrene nede i alt fra online markedsføring til implementering af persondataforordningen.

”Jeg glæder mig til at bruge min viden og erfaring fra både fra mit studie og mit arbejde i en netbutik til gavn for medlemmerne.”

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.