E-handelsprisen 2018: Og vinderne er… fundet

Juryerne har vurderet, diskuteret og kåret Danmarks dygtigste e-handlere. Vinderne bliver afsløret og fejret til E-handelsprisen 2018.

Onsdag d. 2. maj mødtes 33 skarpe digitale hjerner til jurydagen 2018 for at finde de allerdygtigste e-handlere i Danmark. Til jurydagen præsenterede de nominerede i de 12 kategorier deres virksomhed og case for juryen og kæmpede for at overbevise jurymedlemmerne om, at de skal vinde de eftertragtede priser.

Efter en lang og intens dag spækket med præsentationer, spørgsmål og lange diskussioner i juryerne var der til sidst enighed om, hvem der skal juble mest d. 24. maj, når E-handelspriserne bliver uddelt.

Køb billet til E-handelsprisen 2018 d. 24 maj.

”Det var fedt”

Blandt de nominerede var der både gengangere og nye ansigter, der for første gang skulle til eksamen hos de kritiske, men flinke jurymedlemmer.

Et af de nye (og yngste) ansigter var Daniel Johannesen fra watery.dk, som er nomineret i kategorien ”Bedste nye E-handelsvirksomhed”.

”Det var vildt fedt at præsentere virksomheden for nogle eksperter, der virkelig ved noget om e-handel. Og så var det enormt lærerigt, fordi jurymedlemmerne stillede nogle skarpe spørgsmål, som jeg også kan bruge i arbejdet, når jeg kommer hjem. Nu håber jeg bare, at jeg fik dem overbevist om, at  watery.dk skal snuppe førstepladsen.”

Daniel er også nomineret til særprisen ”Årets E-ner”

Det er en festdag, som kun bliver overgået af prisfesten, hvor vinderne og dansk e-handel bliver fejret.

En af de bedste dage på kontoret

Mens dagen for nogle af de nominerede var præget af sommerfugle i maven og en smule sved på panden, står jurydagen som et af årets højdepunkter for adm. direktør i FDIH, Niels Ralund.

”Jeg er helt vild med den her dag, fordi vi får mulighed for at høre så mange hammerdygtige og engagerede e-handlere præsentere deres virksomhed og cases. Og så gør det os både glade og stolte, at vi kan høre, at E-handelsprisen betyder meget for både virksomhederne og jurymedlemmerne, som alle tager deres ansvar alvorligt. Det er en festdag, som kun bliver overgået af prisfesten, hvor vinderne og dansk e-handel bliver fejret.”

Vil du være med til at fejre vinderne og møde dine dygtige kolleger og konkurrenter? Køb billet til E-handelsprisen her.

Se alle de nominerede

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.