Goddag og farvel – og goddag igen

FDIH ser frem til at sige goddag til den nye erhvervsminister Rasmus Jarlov og præsentere vores synspunkter for ham. Vores farvel til Brian Mikkelsen som minister bliver fulgt af hurtigt ”goddag”, da ham rykker over Slotsholmsgade til Dansk Erhverv i Børsbygningen, hvor FDIH også har til huse.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) siger torsdag farvel til posten som erhvervsminister, hvor han afløses af partifællen Rasmus Jarlov, inden han fredag tiltræder som administrerende direktør i Dansk Erhverv.

”Tillykke til Rasmus Jarlov, som vi ser frem til at møde i ministerrollen. Det er altid spændende at skulle præsentere vores ønsker og synspunkter for en ny minister. VI har især fokus på konkurrencevilkår og digitalisering, der er en del af Rasmus Jarlovs arbejdsområder,” siger Niels Ralund. Adm. direktør i FDIH.

”Vores gode dialog med Brian Mikkelsen kan vi fortsætte her på Børsen, når vi kan sige goddag til ham som adm. direktør i Dansk Erhverv. Derfor tror jeg, at det konstruktive samarbejde mellem FDIH og Dansk Erhverv på centrale områder som eksempelvis GeoBlocking og moms på Kinapakker fortsætter, lyder vurderingen fra Niels Ralund.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik