Goddag og farvel – og goddag igen

FDIH ser frem til at sige goddag til den nye erhvervsminister Rasmus Jarlov og præsentere vores synspunkter for ham. Vores farvel til Brian Mikkelsen som minister bliver fulgt af hurtigt ”goddag”, da ham rykker over Slotsholmsgade til Dansk Erhverv i Børsbygningen, hvor FDIH også har til huse.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) siger torsdag farvel til posten som erhvervsminister, hvor han afløses af partifællen Rasmus Jarlov, inden han fredag tiltræder som administrerende direktør i Dansk Erhverv.

”Tillykke til Rasmus Jarlov, som vi ser frem til at møde i ministerrollen. Det er altid spændende at skulle præsentere vores ønsker og synspunkter for en ny minister. VI har især fokus på konkurrencevilkår og digitalisering, der er en del af Rasmus Jarlovs arbejdsområder,” siger Niels Ralund. Adm. direktør i FDIH.

”Vores gode dialog med Brian Mikkelsen kan vi fortsætte her på Børsen, når vi kan sige goddag til ham som adm. direktør i Dansk Erhverv. Derfor tror jeg, at det konstruktive samarbejde mellem FDIH og Dansk Erhverv på centrale områder som eksempelvis GeoBlocking og moms på Kinapakker fortsætter, lyder vurderingen fra Niels Ralund.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.