Eksportrådet søger nye rådgivere til e-handelseksport

Regeringens digitale strategi sætter større fokus på eksport via e-handel, så nu opruster Eksportrådet i Berlin og London, hvor der er behov for nye rådgivere. FDIH ser frem til en endnu mere fokus på e-handel

Regeringens digitale strategi sætter også fokus eksport via e-handel, og nu har Udenrigsministeriet opslået to ledige stillinger som eksportrådgivere med fokus på e-handel på ambassaderne i henholdsvis Berlin og London.

FDIH og Eksportrådet under Udenrigsministeriet har gennem flere år haft en stærk og konstruktiv dialog om eksport via e-handel, hvilket blandt andet skabte e-Vitus forløbene, som en god snes virksomheder har været igennem. Ligeledes er FDIH ofte blandt indlægsholderne, når eksportrådgivere på ambassaderne er hjemme til briefing.

”Vi ser frem til endnu bedre rådgivning på e-handelseksporten på de to vigtige markeder, og vi noterer med tilfredshed, at profilerne er fokuseret på praktikere med kendskab til eksport og danske virksomheder. Vi opfordrer til, at alle med viden og praktiske erfaringer samt ikke mindst lyst til at yde en dedikeret indsats overvejer, om stillingerne kan have interesse,” siger public affairs chef Henrik Theil, FDIH.

Læs mere om stillingerne

E-handelsrådgiver til Tyskland 

E-commerce Advisor til England

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik