Think Big, Think Global – Eksport gennem e-handel

Udenrigsministeriet, Erhvervsministeriet, FDIH og Google sætter fokus på global e-handel og eksportmulighederne samt de redskaber, der kan hjælpe virksomheder på vej.

Danske virksomheder er godt med, når det gælder digital handel, især på hjemmemarkedet. Desværre er e-handelsunderskuddet stort og voksende, så danske virksomheder skal blive bedre til at sælge i udlandet.

Derfor inviterer Udenrigsministeriet i samarbejde med Erhvervsministeriet, FDIH og Google til Think Big, Think Global - en eftermiddag med fokus på global e-handelsrådgivning, værktøjer og konkrete erfaringer med e-handelseksport.

Det hele sker

Mandag den 27. august kl. 14:30-16:30

i Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2, 1448 København

”Danske virksomheder oplever konkurrence online fra udlandet på hjemmemarkedet, og derfor skal vi blive bedre til at sælge uden for Danmarks grænser. Her er god lejlighed til at få friske input om regeringens strategi og praktiske råd til at få gang i eksporten,” siger FDIHs direktør Niels Ralund, der sammen med udenrigsminister Anders Samuelsen og direktør Malou Aamund, Google, er blandt indlægsholderne.

Se program og tilmelding via nedenstående link

 

Kommentarer

4. aug 2018 Marius

Fantastisk initiativ - det mangler i dén grad. Dbh, Marius - https://www.myposture.dk/

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik