Shoptalk lokker danske virksomheder med gratis billet og stor rabat

Shoptalk åbner igen i år dørene til USA’s største konference om e- og detailhandel. FDIH besøger konferencen og håber, at flere danske virksomheder vil benytte det gode tilbud og krydse Atlanten.

Amerikanske Shoptalk inviterer igen i år tusindvis af mennesker til Las Vegas, når de arrangerer årets store internationale konference om e- og detailhandel. Traditionen tro kan virksomheder få en gratis billet og stor rabat på rejsen, hvis de deltager i retail-programmet.

Programmet indebærer, at virksomhederne får billetten gratis og 750 $ til rejse- og hotelomkostninger, når de samtidig deltager i en række korte møder med sponsorer. Bor man på hotellet, hvor konferencen bliver afholdt, stiger beløbet til 1000 $:

”Programmet ern en fast del af Shoptalk og kørte sidste år, da konferencen var i Danmark. Det fik en rigtig god modtagelse hos deltagerne, fordi Shoptalk havde lavet et stort arbejde med at sætte møderne op. Man møder nogle spændende virksomheder og får en ganske stor rabat, og derfor opfordrer jeg også danske virksomheder til at kigge nærmere på muligheden for at deltage,” siger Niels Ralund, adm. direktør i FDIH.   

Du kan se mere om Retailprogrammet hos Shoptalk.

Niels Ralund og Kim Bruno-Lindby fra FDIH deltager på konferencen og håber at møde flere danske virksomheder ”over there”:

”Vi deltog på sidste års konference i Las Vegas, og vi var positivt overraskede og meget imponerede. Der er styr på detaljerne, dygtige talere og mange gode diskussioner og debatter, som er med til at give nye perspektiver. Vi tror på, at det bliver endnu bedre i år, så forhåbentligt er vi en god portion danskere, der kan mødes på konferencen,” slutter Niels Ralund.

Læs mere om konferencen.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Anders Henneberg Kaltoft
Kommunikationsmedarbejder
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Anne K. Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Julie L. M. Deschanel
Juridisk Studentermedhjælper (stud.jur)