Netværksdagen: Du kan stadig nå at få din billet

Billetterne til Netværksdagen d. 30. januar bliver revet væk, og der er kun under halvdelen af billetterne tilbage. Derfor skal du skynde dig, hvis du vil med til en dag, hvor nogle af Danmarks skarpeste e-handlere mødes for at dele viden og hjælpe hinanden med at løse konkrete udfordringer.

Mere end 57 deltagere har allerede tilmeldt sig Netværksdagen d. 30. januar – og vi forventer at blive mange flere deltagere end på tidligere Netværksdage. På Netværksdagen kan du selv arrangere netværksmøder eller deltage i andres netværksmøder.

På Netværksdagen møder du andre e-handlere for at dele viden, få svar på konkrete spørgsmål, blive inspireret og udvide dit netværk. Målet er, at vi alle bliver dygtigere, når vi deler viden med hinanden.

Hent din billet nu

Rasmus Sundgaard fra Atea.dk deltager for anden gang på Netværksdagen og han opfordrer andre til at deltage:

”Du skal deltage på Netværksdagen, fordi du oplever et væld af ligesindede i små og store virksomheder, som skal tackle og udvikle sig i takt med en verden som ændrer sig eksponentielt. Det giver input man kan tage med hjem til sin virksomhed og den virkelighed, du skal forsøge at tackle og udvikle på bedst mulig måde."

Du kan også se hvorfor andre tidligere deltagere skal med igen.

Det debatterer vi

På denne Netværksdag dykker vi blandt andet ned i logistik, artificiel intelligence og chatbots.

Der bliver også sat fokus på Amazon Alexa, når Kim Svendsen fra Stibo Accelerator holder netværksmøde om Amazons digitale assistent.

Husk, at du også selv kan sætte et eller flere emner på programtavlen i løbet af dagen, så du kan diskutere lige netop det emne, der optager dig mest. På denne liste kan du søge inspiration og se, hvad e-handlere har snakket om på tidligere netværksdage.

Du kan også allerede nu se, hvilke virksomheder de mere end 50 deltagere kommer fra – og dermed hvem du kan netværke med.

Book din billet

Der er stadig billetter at få, og du er også meget velkommen til at tage din e-handelskollega med, men skynd dig, inden billetterne bliver udsolgt. Det koster ikke noget at deltage, når du er medlem af FDIH.

Vi ses hos PostNord 30. januar fra kl. 10-16.

BOOK DIN BILLET HER

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter

Kommentarer

5. jan 2018 Allan Orup Hansen

-

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.