FDIH opruster med ny profil

Der skal flere medlemmer i foreningen, og de skal have en endnu bedre service. Nogenlunde sådan lyder arbejdsopgaverne for Mikkel Bøgebjerg, der er er nyeste medarbejder i FDIH.

FDIH har benyttet sommerens transfervindue til at forstærke sig med Mikkel Bøgebjerg, der efter et længere ophold i udlandet har vendt snuden mod Danmark. Mikkel får ansvar for at styrke salgsarbejdet og skal sammen med resten af medlemsteamet sikre, at FDIHs mange medlemmer får den bedst mulige service.

”Vi har en rigtig fin fremgang i medlemmer, men vi er sikre på, at vi kan gøre det endnu bedre og vise flere virksomheder, hvorfor de skal være en af del FDIH. Det arbejde kan Mikkel være med til at løfte, og derfor er jeg super glad for, at vi nu har Mikkel med på holdet,” siger medlemschef Niels Preysz.

Fra hotdogs i Shanghai til e-handel i Danmark

Mikkel Bøgebjerg er tilbage i Danmark efter fem år i Asien, hvor han senest har været partner i Little Mermaid Hotdog med ansvar for strategi og forretningsudvikling. Selv om der umiddelbart er langt fra gourmet hotdogs i Shanghai til e-handel i Danmark, så mangler Mikkel Bøgebjerg ikke erfaring med at arbejde i en medlemsorganisation og hjælpe virksomheder. Han har blandt andet arbejdet for Dansk Industri i Kina, hvor han hjalp danske virksomheder med at komme ind på det kinesiske marked.

”Jeg har fulgt FDIH’s arbejde på afstand i et stykke tid, og da der blev en plads ledig på holdet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle med ombord. Jeg er sikker på, at min erfaring med både at drive og assistere virksomheder kan hjælpe medlemmerne og FDIH. I første omgang glæder jeg mig dog mest til at lære mine kolleger og de mange medlemmer at kende,” forklarer Mikkel Bøgebjerg.  

Del med dit netværk

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.