Tillykke til alle de nominerede til E-handelsprisen 2018

E-handelsprisen er ved at være over os, og tirsdag d. 10 april mødtes indstillingsudvalget i København for at finde fem nominerede i hver kategori.

Det var en eftermiddag fyldt med fascinerende diskussioner, et hav af spændende virksomheder og engagerede og velforberedte mennesker, da Horten slog dørene op for indstillingsudvalgets andet møde. Her skulle medlemmer af indstillingsudvalget finde de virksomheder, der nomineres i hver kategori, og dermed skal præsentere deres case for jurygruppen onsdag d. 2 maj.

Læs mere om E-handelsprisen 2018

Hver kategori var fyldt med dygtige e-handlere, der blev set efter i sømmene af udvalgsmedlemmerne. Hvem havde en fabelagtig forretningsidé? Hvem havde de mest imponerende resultater? Hvem var mest synlige? Hvem har formået at involvere deres brugere på den bedst mulige og/eller innovative måde? Disse og mange andre spørgsmål blev debatteret blandt udvalgsmedlemmerne, og diskussionerne flød livligt, for og i mod de forskellige kandidater, inden der blev fundet frem til de fem bedste blandt de mange indstillede virksomheder.

Gamle kendinge og nye ansigter

Der var flere gengangere fra sidste år, bl.a. Barberklingen.dk og Rito.dk. Nogle blev også nomineret i flere kategorier, f.eks. Aarstiderne.com, Luksusbaby.dk og Skatepro.dk.

Der var også en del nye ansigter i år, hvor bl.a. Happyhelper.dk, Pleo.io/da, Testaviva.dk, TooGoodToGo.dk og Watery.dk har gjort deres indtog og imponeret dette års indstillingsudvalgsmedlemmer.

Efter de nominerede var fundet, diskede Horten op med tørstslukkende drikke og lækre sandwichs til de hårdtarbejdende indstillingsudvalgsmedlemmer inden de satte sig i deres respektive transportmidler og drog hjem.

Se de nominerede i hver kategori

En tak til alle medlemmer af indstillingsudvalget for deres store arbejde, og til Horten for at sørge for gode omgivelser og lækker forplejning hele eftermiddagen, og selvfølgelig et stort tillykke til alle de nominerede virksomheder. Vil du være med til at fejre alle de dygtige nominerede, så gå ind og book din billet allerede i dag.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.