POP-UP netværksmøde for indkøbschefer

FDIH har lanceret et nyt og dynamisk netværkskoncept kaldet POP-UP netværksmøder, hvor du som medlem let og enkelt kan arrangere og facilitere et eller flere netværksmøder. Første POP-UP netværksmøde er for indkøbschefer og afholdes i Aarhus 22. maj.

Som supplement til FDIH’s eksisterende netværksaktiviteter lancerer FDIH nu et nyt netværkskoncept, hvor medlemmer let og enkelt kan arrangere et eller flere netværksmøder om temaer, de søger sparring om.

Alle kan mødes med alle

Formålet med netværkskonceptet er at nedbryde barriererne for at FDIH’s medlemmer let og enkelt kan komme i dialog med andre medlemmer om temaer, der giver udfordringer, hvor man gerne vil lære mere eller generelt bare møde ligeværdige sparringspartnere.

Anders Tang, der er netværksansvarlig i FDIH, forklarer: ”De eksisterende netværksgrupper har berettigelse, fordi man kan skabe en god kultur, stor tillid mellem deltagerne i gruppen - og over tid udveksle viden og erfaring. Vi kan dog også se, at der er et stort behov for et mere dynamisk koncept, hvor vi relativt hurtigt og uden stort ressourceforbrug kan sætte FDIH’ere sammen på kryds og tværs af virksomheder”.

Møde for indkøbschefer 22. maj

Derfor har FDIH udviklet POP-UP netværksmøder, hvor du som medlem kan oprette et netværksmøde i Netværket for digitale købmænd, hvor mere end 1000 e-handlere og branchefolk er medlem.

Første POP-UP netværksmøde er for indkøbschefer/indkøbsansvarlige i e-handelsvirksomheder og mødet er arrangeret af Ann Cristine Bang Ring fra Sinful. Mødet afholdes 22. maj hos Sinful i Aarhus og du kan læse mere om netværksmødet her. Foreløbigt er der deltagere tilmeldt fra Sinful.dk, Firtal Web, Rito.dk og Legeakademiet.dk.

Hver opmærksom på, at du kun kan se eventet, hvis du er medlem af Netværket for digitale købmænd.

Opret dit eget POP-UP netværksmøde

Du kan også selv oprette et POP-UP netværksmøde. Læs mere om, hvordan du nemt og enkelt laver et POP-UP Netværksmøde i denne korte guide, som medlemmer kan downloade på fdih.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Netværksansvarlig i FDIH, Anders Tang, på 7225 5614 eller att@fdih.dk hvis du har spørgsmål.

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen