FDIH i dialog med vækstteam for handel og logistik

FDIH’s direktør deltager i det første dialogmøde med regeringens Vækstteam for handel og logistik på tirsdag den 1. maj.

FDIH’s direktør Niels Ralund er inviteret til det første dialogmøde for Vækstteam for handel og logistik, for på 5 minutter at give FDIH’s input til vækstteamets arbejde.

Vækstteamet for handel og logistik skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan handels- og logistikerhverv bedst understøttes og fremtidssikres i en stigende digital verden, hvor forbrugs- og produktionsmønstre er under forandring.

”Det er kort tid til et så omfattende emne, så jeg skal være skarp og kortfattet. Så vil jeg håbe, at det inspirerer vækstteamet og ikke mindst regeringen til at levere skarpe tiltag, der både er hurtige og konkrete, så de passer til det tempo, som de digitale forandringer kommer med. Vi kan ikke tilpasse os fremtidens virkelighed med fortidens værktøjer og tempo,” siger Niels Ralund.

Vækstteamet er nedsat som et led i regeringens digitale strategi. Medlemmerne er virksomhedsledere med direktør Michael Løwe fra Netto International som formand.

Læs mere om Vækstteamet 

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.