FDIH i dialog med vækstteam for handel og logistik

FDIH’s direktør deltager i det første dialogmøde med regeringens Vækstteam for handel og logistik på tirsdag den 1. maj.

FDIH’s direktør Niels Ralund er inviteret til det første dialogmøde for Vækstteam for handel og logistik, for på 5 minutter at give FDIH’s input til vækstteamets arbejde.

Vækstteamet for handel og logistik skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan handels- og logistikerhverv bedst understøttes og fremtidssikres i en stigende digital verden, hvor forbrugs- og produktionsmønstre er under forandring.

”Det er kort tid til et så omfattende emne, så jeg skal være skarp og kortfattet. Så vil jeg håbe, at det inspirerer vækstteamet og ikke mindst regeringen til at levere skarpe tiltag, der både er hurtige og konkrete, så de passer til det tempo, som de digitale forandringer kommer med. Vi kan ikke tilpasse os fremtidens virkelighed med fortidens værktøjer og tempo,” siger Niels Ralund.

Vækstteamet er nedsat som et led i regeringens digitale strategi. Medlemmerne er virksomhedsledere med direktør Michael Løwe fra Netto International som formand.

Læs mere om Vækstteamet 

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik