Er du konkurrencedygtig på logistik?

I juni undersøgte FDIH’s e-handelsanalyse, hvilke årsager der ligger bag en forladt kurv, og hvorfor kunderne helt vil fravælge en netbutik. Logistik er en væsentlig del af den ligning, og derfor er FDIH nu klar med en ny netværksgruppe om området.

En ny netværksgruppe under titlen ’Logistik som konkurrenceparameter’ ser dagens lys d. 30. maj. Gruppen mødes første gang i Odense og her samles en række medlemmer af FDIH for sammen at blive dygtigere til logistik.

Baggrunden er, at logistik for mange e-handlere er en stor udfordring – og samtidigt er der stort potentiale for at blive dygtigere – og det betyder noget for, hvor konkurrencedygtig en netbutik er.

I juli 2017 spurgte FDIH’s e-handelsanalyse, hvorfor forbrugerne forlader en kurv. Af 16 svarmuligheder var de fire relaterede til logistik – og de tegner sig for knap en tredjedel af forbrugernes årsager til at forlade kurven.

 

 

 

 

 

 

Ny netværksgruppe på vej

I undersøgelsen svarer 63 % af forbrugerne, at de er klar til at fravælge en netbutik, hvis leveringstiden er for lang. Der er derfor masser af gode årsager til, at danske e-handlere skal blive dygtigere til logistik, så hvis du gerne vil bidrage med din viden og erfaring i gruppen, og samtidigt lære af andre, så læs mere om gruppen og søg om optagelse her.

Netværksgruppen har deltagere fra hele landet og mødes første gang i Odense 30. maj. Foreløbigt er der deltagere fra Logistikkompagniet, Houmann.dk - Online Luxury Shopping, Legeakademiet, Burd IVS, PostMe, Lomax, Apport Systems A/S, Unoliving, DS SMITH PACKAGING DENMARK A/S, GS1 Denmark, Silvan A/S og Insight Cosmetics Group A/S – men du kan også nå at være med.

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik