Er dine kunder loyale?

Kunne du tænkte at hjælpe to studerende fra Århus Universitet og samtidig få brugbare data med i købet? FDIH opfordrer interesserede medlemmer til at melde sig som case-virksomheder til en kandidatafhandling om kundetilfredshed og -loyalitet.

Loyale kunder vil vi alle sammen gerne have – for loyale kunder vender tilbage og køber hos os næste gang, og de tiltrækker tilmed andre nye kunder gennem god omtale. Hvis vi vil skabe loyale kunder, så gælder det om at gøre dem glade og tilfredse, når de handler hos os. Men er vores kunder både mere tilfredse og loyale end alle andres kunder? Og hvad er det egentligt, der giver dem tilfredshed, når de handler hos os?

Vi er to studerende ved Aarhus Universitet, som netop nu er ved at lave vores kandidatafhandling, hvortil vi søger endnu flere e-handelsvirksomheder, som ønsker (mere) indsigt i sine B2C kunder. Undersøgelsen søger at benchmarke kundetilfredshed og -loyalitet i dansk detail e-handel, så deltagende virksomheder kan holde sig op mod sin FDIH branche, men også på tværs af brancher. Vores afhandling er forskning, men virksomheder, der deltager, modtager konkrete og lavpraktiske råd og vejledning om netop deres egne kunder. Som en del af vores arbejde identificerer vi de fokuspunkter, som har den største påvirkning på tilfredshed og loyalitet.

Da projektet er vores afsluttende afhandling som Cand.merc. in Marketing and Business Innovation, koster deltagelsen ingen penge, og kræver næsten ingen ressourcer.

Vi kan uforpligtende kontaktes for at få tilsendt en lidt dybere beskrivelse, en telefonsamtale eller et møde.

Jesper Askholt:

+45 28 11 99 55

jesperaske@gmail.com

www.linkedin.com/in/jesper-askholt

Signe Christensen:

+ 45 61 41 41 68

christensen.astrup@gmail.com

www.linkedin.com/in/sigchristensen

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter

Kommentarer

17. jan 2019 Profit Maximiser Sells Like Crazy!!

Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me. https://5e0a49-5v-jnrl531c9dkzqnf4.hop.clickbank.net/

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.