Ugens medlem: Sæt strøm til din revisor

Revisorbranchen skal have et tiltrængt skud digitale vitaminer til gavn for både revisorer og kunder, mener iværksætter, der tilbyder revisoropgaver på abonnement.

Niels Dahl har arbejdet med revision og softwareudvikling i 20 år, og han er ikke i tvivl om, at der er et stort potentiale i at sætte strøm til revisorbranchen:

”Revisorerne var nogle af de første til at købe og anvende computere, men de er ikke kommet med på den nyeste digitaliseringsbølge, og det går ud over både dem selv og kunderne. Der er ingen selvbetjening, ingen apps skræddersyet til den enkelte virksomhed og der er ikke en gang en chat, der kan sikre, at de kan få hjælp efter kl. 16.” 

Det skulle der laves om på, mente Niels Dahl. Derfor startede han virksomheden Digital Revisor, som har sloganet ”Digital Revisor – NU kan du sagtens selv.” 

Digital Revisor gør små- og mellemstore virksomheder i stand til lave og indlevere deres årsrapporter og selvangivelser ved at tilbyde et system, som virksomhederne betaler en årlig pris for at få adgang til:

”Årsrapporter er ikke så skræmmende og svært, som mange måske frygter, og meget kan du klare uden en revisor. Det viser vi med vores system, som er helt simpelt. Du giver adgang til nogle data og svarer på nogle spørgsmål. Ud fra det udregner og opstiller vores system en færdig rapport, som du kan bruge. Vores system gør altså det, som en revisor normalt ville gøre,” forklarer Niels Dahl, der har seks medarbejdere med på holdet. 

Årsrapporter er ikke så skræmmende og svært, som mange måske frygter, og meget kan du klare uden en revisor. Det viser vi med vores system, som er helt simpelt.

- Niels Dahl, Digital Revisor

Revisoropgaver på abonnement

Niels Dahl vurderer, at der i løbet af de næste ti år vil blive skåret voldsomt i antallet af revisorer. Branchen vil dog ikke forsvinde, for der er ifølge iværksætteren stadig brug for revisorer, der kan tage sig af den mere komplekse rådgivning. 


Revisorbranchen skal dog også være mere fleksibel og serviceminded, siger Niels Dahl: 

”Det går rigtig stærk, når man driver en virksomhed, og ofte er der nogle mindre spørgsmål, der blot kræver et hurtigt svar, men i dag er det besværligt at komme i kontakt med en revisor, og man ved ikke, hvad det koster, når man ringer op. Det vil vi ændre på.” 

Niels Dahl og resten af holdet bag Digital Revisor arbejder derfor i øjeblikket på projekt RevisorChat, som er en abonnementsordning, der mod en fast månedlig ydelse giver adgang til at chatte med revisorer: 

”Kort fortalt, så putter vi en revisor ned i lommen på dig, fordi du med RevisorChat via din smartphone får adgang til at stille nogle enkle spørgsmål til dygtige revisorer stort set døgnet rundt. Hvis du eksempelvis sidder til bestyrelsesmøde kan du lynhurtig chatte med en revisor, som kan give dig svar på almindelige spørgsmål.” 

Kort fortalt, så putter vi en revisor ned i lommen på dig, fordi du med RevisorChat via din smartphone får adgang til at stille nogle enkle spørgsmål til dygtige revisorer stort set døgnet rundt.

- Niels Dahl, Digital Revisor

I øjeblikket har 100 virksomheder skrevet sig op til RevisorChat, og når de næste 100 er med, så lancerer Niels Dahl og Digital Revisor servicen: 

”Der en god interesse for produktet, og det fortæller mig, at vi kan opfylde et behov.”

Tilmeld dig RevisorChat og få rabat

Niels Dahl vurderer, at RevisorChat har et globalt potentiale, og inden for tre år skal servicen være tilgængelig i flere lande.  

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice