Jysk netværksgruppe går over grænserne

Interessen for eksport er stigende, og det samme gør sig gældende for netværk. FDIH slår to fluer med et smæk og lancerer ny netværksgruppe for jyske virksomheder, der ønsker at at krydse grænser.

En række jyske e-handler og en enkelt fynsk ditto gør i fælleskab klar til at øge e-handelsaktiviteterne uden for Danmarks grænser. Daniel Andersen, ejer og stifter af Temashop.dk er initiativtager til netværksgruppen, som derudover tæller Rito.dk, Sexshop.dk, Eurotoys.dk, Bygmax.dk, Firtal Group og Cykelpartner.dk

Alle virksomhederne vækster og er veletablerede i Danmark, og har derudover forskellige aktiviteter på nogle af Danmarks nabomarkeder. Fælles for dem alle er, at de internationale ambitioner er endnu større, og derfor danner FDIH sammen med medlemmerne en ny netværksgruppe, hvor international ekspansion står øverst på dagsordenen. 

Første netværksmøde afholdes i august hos Temashop i Fredericia. Hvis du som e-handler også har internationalt blod i årerne, er der stadig plads til få, yderligere deltagere, hvis profilen er den rigtige.

Læs mere om gruppen og søg om optagelse.

 Har du spørgsmål til den kommende netværksgruppe, er du meget velkommen til at kontakte Netværksansvarlig i FDIH, Anders Tang på 7225 5614 eller att@fdih.dk.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice