Netværksgruppe fokuserer på implementering af persondataforordningen

Med mindre end et år til den nye persondataforordning træder i kraft, er det for alvor ved at være tid til, at sigtekornet rettes på den praktiske implementering af forordningen.

FDIH har afholdt en række briefings om persondataforordningen, medlemmer kan downloade et udkast til en databehandleraftale på FDIH.dk, deltage i seminarer i hhv. København d. 20. juni og Aarhus d. 21. juni og du kan orientere dig i FDIHs persondataunivers.

Ny netværksgruppe arbejder med persondataforordningen

FDIHs strategi er bl.a. at forbinde medlemmer som kan udveksle viden, erfaringer og gøre hinanden dygtigere i netværksgrupper, og nu er første netværksgruppe om persondataforordningen søsat. Gruppen mødtes torsdag d. 8. juni, hvor der blevet sparret om den praktiske implementering af forordningen på det første af foreløbigt tre planlagte møder.

Udover at medlemmerne af netværksgruppen kan hjælpe hinanden i konkrete tvivlsituationer og med specifikke fortolkninger, sidder FDIHs jurist Tina Morell med i netværksgruppen. Hun samler blandt andet op på nogle af de spørgsmål, som ikke kan afklares direkte i gruppen, og den information, som FDIH samler op, vil blive brugt i det videre arbejde med af vejlede alle øvrige FDIH-medlemmer.

Flere netværksgrupper på vej

Målet er at danne en eller flere øvrige netværksgrupper, som også skal sparre om den konkrete implementering af persondataforordningen. Er du interesseret i at stifte en sådan netværksgruppe eller at deltage i en ny gruppe så kontakt Netværksansvarlig Anders T. Tang på att@fdih.dk.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Anders Henneberg Kaltoft
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Anne K. Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice