FDIH lancerer kassemester-netværk

FDIH er klar med et netværk for økonomichefer i e-handelsvirksomheder med mere end 10 medarbejdere. Er du ”kassemester” i en webshop, så læs mere her.

I tre måneder har FDIH arbejdet på at lancere flere netværkstilbud til medlemmerne af FDIH. Mere end en håndfuld netværksgrupper er kommet på oversigten over netværk på FDIH.dk og endnu flere er på vej i nærmeste fremtid.

Seneste skud på netværksstammen er et netværk for økonomiansvarlige i større webshops. Initiativet til netværket er taget af Mette Eskildsen, Økonomichef i Nicehair.dk,  der kontaktede FDIH. Få dage efter var netværksgruppen for økonomiansvarlige på tavlen, og flere ”kassemestre” har allerede tilmeldt sig netværket, som snart holder første møde.

Netværkstilbudene fra FDIH vil fremover udvikle sig til en bred palet af netværksgrupper, og Anders Tang, netværksansvarlig i FDIH, kvitterer for den store opbakning fra FDIHs medlemmer:

”FDIHs medlemmer har taget rigtig godt imod de nye netværkstilbud, og vi er kommet godt fra land i 2017. Det er vigtigt for mig, at netværksgrupperne bliver et bredt tilbud, hvor alle medlemsvirksomheder kan være med i en eller flere relevante netværksgrupper. Derfor er det også fantastisk at se, at vi på få dage kan etablere en netværksgruppe for økonomiansvarlige.”

Som medlem af FDIH kan du altid ansøge om optagelse i en netværksgruppe eller foreslå en ny netværksgruppe, hvis du har lyst til at etablere en gruppe i samarbejder med FDIH. Vil du gerne med i netværksgruppen for økonomiansvarlige, skal du ansøge om optagelse.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice