Kom med i netværk med skarpe search marketing specialister

Arbejder du med search marketing og SEO, og har du udvidet kendskab til området, så er der nu åbent for optagelse af nye medlemmer i FDIHs DSMA-netværksgruppe.

 Er du dygtig til search marketing, og ønsker at blive endnu dygtigere sammen med andre dedikerede search-marketing folk, så har du muligheden for at komme med i en allerede etableret netværksgruppe, som nu har plads til et par ekstra deltagere.

I netværksgruppen gennemgås veldokumenterede cases, best practise sharing, benchmarking og teorier og samtidig er der en løbende sparring mellem medlemmerne af netværksgruppen.

Du kan blive en del af gruppen, uanset om du arbejder i en intern search afdeling, i et bureau eller evaluerer eksterne searchydelser. Det er dog et krav for optagelse i gruppen, at du forstår de dynamiske processer i search marketing og vil tage en aktiv rolle i videreudvikling af området i FDIH-regi.

Gruppen mødes i hovedstadsområdet, men det er ikke en forudsætning for optagelse i gruppen, at du bor i hovedstadsområdet. 

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter

Kommentarer

17. feb 2017 Carsten Andresen

Vil gerne deltage i netværket. Arbejder med search via flere platforme og med et produkt, der har succes i dk og står overfor en lancering i udlandet

17. feb 2017 Anders Thesbjerg Tang

Hej Carsten Skyd mig lige en mail på att@fdih.dk med dit tlf. nummer. PS. Du søger om optagelse på den relaterede side: https://www.fdih.dk/medlemsfordele/netvaerk/netvaerksgrupper/danish-search-marketing-alliance-dsma

20. feb 2017 Danni Veng

Jeg har hørt godt om dette netværk, og jeg er overbevist om, at jeg kan drage nytte heraf - og andre af min viden og mine erfaringer. Mvh

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice