Netværk: FDIH er klar til mere - er du?

FDIH er klar til nye netværksgrupper, og i 2018 byder vi blandt andet på nye eksportnetværk i både Øst- og Vestdanmark.

Efteråret har budt på spændende netværksmøder i FDIHs nye Cross Border-netværk i Vestdanmark og på Logistikdagen, hvor mange e-handlere diskuterede international logistik

Den udvikling fortætter i 2018, hvor vi har flere netværksaktiviteter på vej til dig, der eksporterer. E-handel Danmark i Aarhus 14. marts byder bl.a. på et åbent netværksmøde om eksport, og der er også flere netværksgrupper på vej.

Nye netværk skyder op i øst og vest

Udover det netværk, som allerede er blevet etableret i Vestdanmark, er der flere der har meldt sig til nye grupper, som bliver etableret, når lidt flere deltagere melder sig klar.

I Østdanmark har bl.a. Eva Solo, B&O Play, Seeland International, Juliana Drivhuse, Legeakademiet og GO DREAM vist interesse i det kommende b2c eksportnetværk, som du kan læse mere om og søge om optagelse i.

I Vestdanmark har de første par virksomheder også meldt sig på listen over potentielle deltagere. Hvis du gerne vil dele viden med andre dygtigere e-handlere i Vestdanmark, så kontakt Netværksansvarlig Anders Tang på 7225 5614 eller att@fdih.dk for mere information.

”Jeg vil gerne netværke, men har ikke tid nok”

Den udfordring hører vi tit om, og derfor har FDIH skabt Netværksdagen, som afholdes for tredje gang 30. januar i København. På Netværksdagen får du en solid omgang netværk og inspiration ind i blodet på en enkelt, intensiv dag, og du får rig mulighed for at blive inspireret og dele viden med andre e-handlere om eksport og meget andet.

Lyder det som noget for dig? Så kan du varme op ved at læse, hvorfor tidligere deltagere skal med igen og se hvilke 40 virksomheder, der allerede er tilmeldt.

Du booker din billet til en spændende og lærerig dag via dette link.  

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.