Succes Online runder 5 år og 30.000 virksomheder

Succes Online fejrer den markante milepæl med 30.000 underviste virksomheder i løbet af 5 år. Der kommer nye indsatsområder i samarbejde med uddannelsesinstitutioner.

AMLadcykler på Frederiksberg lagde lokaler til , da Succes Online fejrede, at projektet siden starten nu har inspireret 30.000 små og mellemstore virksomheder til at få gang i digitaliseringen af forretningen.

Herunder dagens vært, der for alvor sælger ladcykler via e-handel - også til udlandet - efter et undervisningsforløb i regi af Succes Online.

Det samme kunne Geppel Legetøj og First 8 berette om. Sidstnævnte  kunne fortælle om en omsætningsvækst på 2800 procent siden starten. Succes Online var med til, at den trykte annonce er blevet erstattet med digitale værktøjer som AdWords og Analytics.

Google står gennem Ivækst for en stor del af initiativerne og den praktiske indsats. Direktør for Google Danmark, Malou Aamund, kunne fortælle, at det fremtidige fokus udvides med uddannelsesområdet, bl.a. i et samarbejde med CBS.

"Succes Online er nået meget langt siden det første event i Perchs Tesalon for 5 år siden, så vi er glade for at fejre det flotte resultat. FDIH bakker op om det nye uddannelsesfokus. Det er jo indlysende, at der behov for et kompetenceløft og en tilgang, der tager udgangspunkt i de små og mellemstore virksomheders daglige virkelighed. Det er rigtig mange praktiske opgaver og helt sikkert en del hårdt arbejde, hvis digitalisering af dansk erhvervsliv skal blive til virkelighed. Til gengæld er gevinsten rigtig stor, som dagens talere fra de tre virksomheder samstemmende kunne berette om, " siger public affairschef Henrik Theil, FDIH. 

Succes Online er skabt i et stærkt samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen, Google, PwC, Dansk Industri, Dansk Erhverv, IT-Branchen, IVÆKST, FDIH og ASE med formålet at hjælpe små og mellemstore virksomheder (SMV'ere) til at få mere ud af internettets mange muligheder.

 

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice