Netværk: Få styr på din logistik og øg din profit

Logistik er et vigtig parameter for at drive succesfuld og profitabel e-handel, og det sætter en ny FDIH-netværksgruppe på Sjælland fokus på.

Hvor lang tid går der, fra ordren er lagt, til pakken er sendt af sted til kunden? Hvilke distributører skal kunden kunne vælge imellem? Hvad koster løsningen? Hvordan håndteres returpakker? De spørgsmål - og mange andre - er væsentlige overvejelser, når en netbutiks logistikløsninger skal etableres og ikke mindst optimeres. De mange spørgsmål kan selvfølgelig være bøvlede at kæmpe med selv.

Derfor er FDIH i samarbejde med Jan Dewald Hansen fra Logistikkompagniet ApS klar med en ny Netværksgruppe for e-handlere, der gerne vil dele viden om logistikløsninger.

Hvad gør vi?

Ønsket er at facilitere en række case-baserede netværksmøder, hvor deltagerne udveksler viden og erfaringer, for at alle kan blive klogere på andres og egne logistikløsninger. Det vil i løbet af møderne give deltagerne værktøjer og viden til at optimere egen logistik.

Vil du med?

Netværksmøderne forventes afholdt som en planlagt møderække i København eller Københavns omegn. Er du beslutningstager (topledelse eller logistikansvarlig) i en netbutik af en størrelse, hvor der kan optimeres og udvikles gennem sparring med andre, så kan du søge om optagelse i netværksgruppen her, hvor du også kan læse mere om gruppen.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Netværksansvarlig i FDIH, Anders T. Tang på 6089 9406

Driver du webshop i Jylland eller Fyn?

Hvis du gerne vil netværke om logistik som konkurrenceparameter, så opfordrer vi til, at du sætter emnet på dagsordenen til FDIHs Netværksdag d. 6. september hos Stibo Systems. Det er gratis at deltage, når du er medlem af FDIH.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter

Kommentarer

23. aug 2017 Martin Jørgensen

Logistik er bestemt vigtigt, især i dagens Danmark, hvor alle har travlt og alt skal gå så hurtigt som muligt. Vi står over for at lancere en ny senge serie, og i den forbindelse er logistikken noget af det vi kigger på. Den er højt prioriteret. Det kunne desuden være interessant at netværke noget mere. Tak for en god artikel. /Martin Jørgensen https://senge-testeren.dk/

23. aug 2017 Martin Jørgensen

<a href="https://senge-testeren.dk/">here</a>

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice