FDIH søger stud jur. eller stud merc. jur.

FDIH er på jagt efter en jurastuderende, der er skarp på forbrugerret, It-ret, markedsføringsret, konkurrenceret og persondataret. Hvis du også interesserer dig for den digitale verden og kan oversætte nørklet jura til et sprog, som også ikke-jurister kan forstå, så er det dig, vi mangler.

FDIH søger en stud. jur. eller stud.merc.jur., der bl.a. skal hjælpe vores jurist med at varetage samarbejdet med vores europæiske organisation Ecommerce Europe, samt opfølgning på danske lov- og regelændringer. 

Dine arbejdsopgaver

EU arbejder i øjeblikket på mange nye regler, der skal styrke det digitale indre marked. FDIH fokuserer på konsekvenserne for dansk e-handel i såvel den praktiske dagligdag som i de principielle spørgsmål. 

Dine vigtigste arbejdsopgaver er derfor at følge og analysere disse forslag til forordninger og direktiver, så vi kan planlægge vores politiske arbejde og informere FDIHs medlemmer. Du får også lov til at prøve kræfter med at afgive indlæg og besvare spørgsmål fra Ecommerce Europe og spørgeskemaer fra Europa-Kommissionen. 

En anden vigtig opgave er besvare spørgsmål fra vores medlemmer om bl.a. forbrugerretlige spørgsmål, persondataretlige spørgsmål og bidrager til udarbejdelse af høringssvar. Arbejdet sker primært sammen med FDIHs jurist og den politiske chef, som du også skal hjælpe med at skrive korte artikler om juridiske emner.

Om dig

Vi forventer, at du kender til forbrugerret, It-ret, markedsføringsret, konkurrenceret og persondataret. Interesse for og kendskab til den digitale verden er en forudsætning. Du har styr på MS Office, og så kan du oversætte de nørklede afgørelser og bestemmelser til et sprog, som ikke-jurister kan forstå. 

Om os

FDIH er en interesseorganisation med godt 800 medlemmer. Vi fokuserer på at styrke alle typer digital handel og sikre de bedste vilkår for dansk e-handel. 

Vi varetager medlemmernes interesser ved at øve indflydelse politisk, informere om ny lovgivning, relevante afgørelser og andre forhold, der har betydning for den digitale handel. Vi står for flere konferencer, seminarer og workshops samt E-handelsprisen, og endelig har vi Danmarks største analyse af danskernes e-handel.  

Vi er et lille team på 11 medarbejdere, der varetager både juridisk vejledning, kommunikation, public affairs, medlemsservice, analyse samt planlægning og afvikling af events. Alle løfter i fællesskab på tværs af fagområder, når der er behov. Vi har til huse i den gamle Børsbygning i hjertet af København, som kan prale af at have Danmarks (nok) bedste kantine. 

Arbejdstid:

8 til 15 timer om ugen efter behov. 

Ansøgningsfrist: 

Snarest muligt – og senest 7. september 2017. Ansøgning og CV sendes til kontakt@fdih.dk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Kontakt chefkonsulent Tina Morell Nielsen på 60 82 12 26 eller chef for public affairs Henrik Theil på 20 96 56 67

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice