FDIH: Godt udspil – vi ser frem til konkrete planer

Der er rigtig mange gode punkter i Erhvervsministeriets nye erhvervs- og iværksætterudspil "Sammen om fremtidens virksomheder", som blev præsenteret onsdag d. 30. august.

”Vi er tilfredse med udspillets fokus på bedre kapitaladgang for virksomhederne og lavere omkostninger. Vi må dog vente spændt på konkrete planer til efteråret om, hvordan danske virksomheder bliver til ”digitale frontløbere”. Nu bruger vi tiden på at sikre større fokus på e-handel og de ulige konkurrencevilkår, så det også får politisk opmærksomhed, der er nødvendig, hvis det skal blomstre endnu mere," siger public affairs chef Henrik Theil, FDIH

Udspillet har få konkrete punkter under overskriften ”Digitalisering og nye forretningsmodeller”, herunder deleøkonomi, digital vækst og cirkulær økonomi. Fælles for dem er, at de lige nu er mest har karakter af hensigtserklæringer, snarere end handleplaner.

”Indsatsen for at danske virksomheder bliver digitale frontløbere kræver, at alle ministerier fra Skat over Uddannelse og Forskning til Justitsministeriet sikrer, at love og regler tilpasses, så digitale forretningsmodeller kan virke. Her får erhvervsminister Brian Mikkelsen en vigtig opgave i at sikre, at der er opbakning hele vejen rundt i ministerierne.” 

Læs det samlede udspil. http://em.dk/

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice