Ny kategori til E-handelsprisen: Årets E-ner

I år lancerer FDIH en ny kategori til E-handelsprisen 2017. Årets E-ner går til en e-handler, der har gjort et særligt indtryk.

Lige siden jeg overtog tøjlerne i FDIH, har jeg drønet rundt på de danske landeveje for at besøge så mange dygtige e-handlere som muligt. Det har været en fornøjelse og en kæmpe inspiration! Tak til alle jer, der har givet en kop kaffe, en rundvisning og et håndtryk. I skal vide, at jeg efter hvert besøg har tænkt: ”hold op, hvor har vi mange dygtige og innovative digitale købmænd herhjemme.”

Derfor ved jeg også, hvor svært det er at fremhæve én netbutik, der har gjort ekstra indtryk på mig. Det er næsten umuligt. Ikke desto mindre er det, hvad vi forsøger at gøre med prisen ”Årets E-ner” til E-handelsprisen.

De nominerede er:

Rito

Lirum Larum Leg

Lomax

Sinful

Creativ Company

Temashop

Øh?

Hvad mener I lige med Årets E-ner?

Som navnet forhåbentligt antyder, så dækker det over en e-handler, der på den ene eller anden måde har givet mig en helt særlig a-ha-oplevelse. Årets E-ner har sikret mig lidt ekstra hjernegymnastik til hjemturen i bilen, og Årets E-ner er blevet fremhævet til FDIH’s morgenmøder og til politikere, konkurrenter og andre, der har gidet lytte til en begejstret brancheformand.

Årets E-ner er ikke nødvendigvis virksomheden, der har fordoblet overskuddet eller antallet af ansatte, og Årets E-ner er heller ikke nødvendigvis en start-up, der har disruptet en branche, opfundet en nyt produkt eller ryddet forsiden på Børsen.

Hvordan finder vi Årets E-ner?

Det gør vi sammen.

Jeg har gennem en benhård udvælgelsesproces skåret det store felt af dygtige, innovative og interessante virksomheder ned til seks kandidater, som, jeg mener, fortjener prisen som Årets E-ner. I løbet af den kommende tid vil virksomhederne blive præsenteret en ad gangen, og til E-handelsprisen d. 18. maj får de hver især et par minutter på scenen til at fortælle om deres koncept, og hvorfor netop de fortjener at blive Årets E-ner. Herefter skal I – altså festdeltagerne – stemme på jeres favorit og dermed kåre Årets E-ner.

Er der brug for en E-ner?

Ja. Det er nemlig branchens mulighed for at hædre en kollega for at gøre noget, der ikke nødvendigvis handler om bundlinje, eksport eller optimeringsdetaljer. Dem hædrer vi nemlig i alle de andre kategorier.

Jeg glæder mig til at se præsentere de nominerede virksomheder for jer!

- og jeg glæder mig endnu mere til at se jer til E-handelsprisen d. 18. maj

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice