Nomineret til Årets E-ner: Temashop

Temashop har siden 2009 forsynet festglade forbrugere med kostumer og festartikler. Virksomhedens ambitioner går hånd i hånd med et stort socialt ansvar, og derfor er Temashop nomineret til Årets E-ner.

Temashop har 25 ansatte, og ambitionen er at blive førende i Europa og omsætte for 100 mio. kr. inden for 3 år. I øjeblikket er opkøb og ekspansion til resten af Norden på radaren for at udvide forretningen. Ejer og direktør Daniel Diness Andersen fokuserer dog også at skabe social vækst:

”Lige fra begyndelsen har det været en ambition at tage et socialt ansvar, og derfor er flere af vores medarbejdere hørehæmmede, gigtramte, langtidssyge og flexjobbere. På den måde får vi nogle meget dedikerede medarbejdere og samtidig hjælper vi samfundet med en gruppe mennesker, der bliver selvforsørgende.”

Social og økonomisk vækst imponerer

Strategien med social vækst har fået Den Sociale Kapitalfond til at sprøjte en millioninvestering i virksomheden fra Fredericia. Arbejdet har også gjort indtryk på Niels Ralund, der nominerer Temashop til Årets E-ner:

”Jeg har tænkt meget over mit møde med Daniel Diness Andersen, for han og resten af holdet bag Temashop imponerede mig virkelig. De har banket en rigtig sund forretning sammen, men det, der virkelig inspirerer mig, er, at de har formået at koble socialt ansvar sammen med vækst og ambitioner. Det giver mening på flere niveauer, og det fortjener anerkendelse.”

Niels Ralund fremhæver også Temashops marketing og pr-arbejde.

Hos Temashop har nomineringen fået de helt brede smil frem, forklarer Daniel Diness Andersen:

”Vi er meget glade og stolte af at være nomineret til "Årets ener", og vi ser det som et skulderklap og en anerkendelse af, at vi rent faktisk gør en forskel, som forhåbentlig kan få andre til at følge efter.”

Daniel Diness Andersen er ikke i tvivl om, hvorfor virksomheden skal vinde: 

”Vi ser muligheder i alt, og så er vi ikke bange for at gå nye veje. Det er også grunden til, at vi fokuserer på både social og økonomisk vækst. Samtidig er vi meget bevidste om, at vi aldrig er bedre end vores sidste handel, så vi vil hele tiden forbedre os.” 

Til E-handelsprisen 2017 kan du høre Daniel Diness Andersen fortælle mere om, hvorfor Temashop skal vinde prisen som ”Årets E-ner”.

Del med dit netværk

LinkedIn Facebook Twitter
Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice