Små pakker – store ambitioner

Med et fokus på at sende små pakker til private har Parcel4you ramt en niche, der har skabt grobund for vækst for både virksomheden og dansk eksport.

I fem år har danske Parcel4you sendt pakker fra virksomheder til forbrugere over hele Europa. Virksomheden begyndte, da stifter Thomas Bloch så, at flere virksomheder havde et stigende behov for en enkel måde at sende pakker på.

Umiddelbart er der mange andre store logistikvirksomheder, som tilbyder samme løsning, men forskellen er ifølge stifteren, at Parcel4you fokuserer på mindre pakker til private og har et stort netværk, der ikke blot omfatter de store og globale logistikvirksomheder:

”Vi kan qua vores store netværk, erfaring og viden om de mange forskellige services finde den bedste forsendelsesmetode ud fra kundens specifikke behov. Dét er vores mission. Vi er leddet, der forbinder virksomheder med slutbrugere.”

Netop et vidt forgrenet netværk med kontakter over hele verden er en helt central del af forretningen, da det ofte ikke er de store internationale logistikvirksomheder, der kan tilbyde de bedste løsninger, når man skal sende til lokale markeder, forklarer Thomas Bloch.

Vi kan qua vores store netværk, erfaring og viden om de mange forskellige services finde den bedste forsendelsesmetode ud fra kundens specifikke behov.

- Thomas Bloch

Virksomheden har indgået en partnerskabsaftale med B2C Europe, som er repræsenteret i det meste af Europa, USA og Kina, og Thomas Bloch har store forventninger til netop dette samarbejde:

”Vi er stolte over, at vi via vores partnerskab med B2C Europe nu kan tilbyde webshops adgang til de mest konkurrencedygtige forsendelses- og returløsninger over hele Europa. Vi kan sikre vores kunder adgang til mere end 100.000 pickup steder over hele Europa. Igennem dette netværk skaber vi forbindelse til nationale netværk med leverandører som bl.a. Royal Mail, La Poste, Correos, PostNL, bpost, AnPost, Poste Italiane, Ungarn Post, Deutsche Post, Hermes, Yodel og mange andre.”

Netværket er dog ifølge Thomas Bloch ikke den eneste grund til at vælge Parcel4you. Virksomheden tilbyder også en overskuelig og brugervenlig It-platform, hvor kunderne kan uploade dagens forsendelser, trække rapporter og udskrive returlabels, der kan vedlægges ordren:

”Systemet betyder, at vi kan spare vores kunder for store investeringer i IT-integrationen og hurtigt sætte skub i eksportsalget med blot ét enkelt data-interface, hvilket giver adgang til B2C distributions og returløsninger i Europa.”

Plads til alle

Parcel4you kundeliste omfatter både store og små virksomheder og individuelle E-baysælgere fra hele verden. Og selvom de mange forskellige kunder er yderst tilfredse med Parcel4you’s service, hviler virksomheden ikke på laurbærrene:

”Vi oplever større og større efterspørgsel på totalløsninger specielt fra mindre og mellemstore webshops, der har ønsket at outsource hele processen således, at vi håndterer hele kæden fra pluk til forsendelse. For at imødekomme disse stigende efterspørgsler flyttede vi i juni måned ind i et nyt domicil med bl.a. 300 m2 lager, hvorfra vi nu også kan håndtere fulfillment opgaver.”

Derudover har Parcel4you i år etableret et datterselskab i Polen, som virksomheden har store forventninger til.

Del med dit netværk

Skriv kommentar

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen