Og de nominerede er...

Nogle af Danmarks dygtigste e-handlere og eksperter fandt onsdag d. 20 april de nominerede i kategorierne til årets E-handelspris. De glade og stolte nominerede går nu videre til en jury-runde, hvor den endelige top tre bliver fundet. Vinderne præsenteres til E-handelsprisen d. 18. maj.

Der var brede smil og anerkendende nik, da virksomheder som Rito, Lomax, Skate Pro, Telenor og Stof & Stil fik et stort klap på skulderen og gik videre til jury-runden d. 28. april. Og på en flot solskinsdag i Advokatfirma Hortens smukke domicil kunne det ikke blive bedre, forklarer adm. direktør i FDIH Niels Ralund:

”Det er fantastisk at være omgivet af så mange dygtige og engagerede e-handlere, der virkelig brænder for at løfte dansk e-handel. Man hører tydeligt engagementet, når de diskuterer de forskellige virksomheder, der skal have et klap på skulderen eller lige mangler det sidste. I går var et godt eksempel på, hvor meget FDIH’s E-handelspris betyder i branchen, og det er vi meget stolte af.”

Vil du være med til at fejre Danmarks dygtigste e-handlere, skal du skynde dig at købe billet til E-handelsprisen 2016.

Mød et par af de nominerede her:

Vi vinder!

De nominerede var selvsagt også meget stolte:

”Nomineringen betyder, at vi får et afkast for alt det hårde arbejde, vi har leveret. Det glæder jeg mig meget til at præsentere for juryen,” siger Josephine Hagger fra Stof & Stil, der er nomineret i kategorien ”Årets bedste optimeringsdetalje”. Glæden var også svær at skjule:

”På en glædesskala fra et til ti er jeg på ti. Jeg er også sikker på, at vi vinder prisen,” forklarer hun med et smil.

Mahir Kaya fra Post Danmark havde et lige så stort smil og nåede helt op på elleve på en skala fra et til ti:

”Vi er meget glade for nomineringen, der viser, at vi er et skridt tættere på at nå vores mål om at være e-handlernes bedste ven. Nu vil vi arbejde videre for at nå det sidste stykke. Jeg er sikker på, at vi vinder,” lyder det smilende fra Post Danmark, der er nomineret i kategorien ” Bedste e-handelscase”.

Alle de nominerede bliver kontaktet i løbet af torsdagen.

Bedste B2C-med online oms. 3 - 25 mio. Bedste omni-channel-virksomhed
Blacksnow A & O Johansen
Halifax Brødrene Dahl
Rezet Sneaker Store Kaufmann
Rito Københavns Lufthavne
Unoliving Telenor
   
Bedste B2C- med online oms. 25 - 75 mio. Bedste cross border-virksomhed
Københavns Lufthavne Alphalyse
Luxplus Coolshop
NEXT Forsikring Momondo
Vivino SkatePro
  Unisport
   
Bedste B2C - med online oms. over 75 mio. Årets bedste optimeringsdetalje
Bolia.com Løbeshop.dk
Cykelpartner.dk NEXT Forsikring
WhiteAway.com Normann Copenhagen
Aarstiderne Stof & Stil
   
Bedste B2B-virksomhed Bedste e-handelscase
Bolia.com Netcompany med casen A&O Johansen
A & O Johansen PostNord Danmark med casen Cykelpartner.dk
Clearhaus Sleeknote med casen JYSK
Lomax Vertica med casen Bolia.com
Brødrene Dahl ViaBill med casen Bodyman.dk
   
Bedste nye e-handelsvirksomhed Brancheprisen 2016: Fødevarer
POWER Irma.dk (Irma.dk har skiftet navn til shopping.coop.dk. De bliver bedømt for Irma.dk casen med henblik på året 2015)
Lix Technologies Osuma.dk
Luxplus  RetNemt.dk
Rito Too Good To Go
Washa Aarstiderne

 

 I tre af kategorierne har indstillingsudvalget valgt en Top 4 i stedet for en Top5. Dette har indstillingsudvalget gjort da de mente at feltet kun var til en Top 4.  

Kommentarer

21. apr 2016 Michael Hansen

Hvordan kan Irma.dk blive nominerede når de ikke eksisterer mere som selvstændig online shop? Og meget underligt at nemlig.com ikke er blevet nomineret i brancheprisen, når de har været primos motor for online fødevare i mange år. Dansk e-handel skylder dem en tak.

22. apr 2016 Kresten Wiingaard

@Michael Hansen - jeg er enig i din betragtning om Nemlig.com. Nemlig.com har såmænd også vundet den overordnede ehandelspris (Guldprisen). Sagen her er blot, at Nemlig.com selv skal beslutte sig for at deltage og lade sig nominere. Jeg ved ikke om de har gjort det. Hvis de har skal de endvidere shortlistes i top 5 i den eller de kategorier, de har valgt at stille op i. Mit bedste bud er, at de ikke har stillet op i år. Håber mit svar hjælper dig PS. er ikke med i e-handelsprisen længere - men har været kraftigt involveret tidligere - også dengang Nemlig.com vandt helt fortjent ;-)

25. apr 2016 Michael Hansen

@Kresten jamen er der ikke noget med at man kan blive indstillet af en jury? Synes at den jury der har siddet med brancheprisen, har sovet i timen Big time. At nemlig.com har vundet tidligere betyder ikke at de ikke kan vinde igen. Og lige netop brancheprisen med fødevarer bør nemlig.com i det mindste være være nominerede. Kan se at FDIH nu har rettet Irma.dk til Coop MAD - det en lidt flad fornemmelse. De har kun eksisteret i en uges tid!

25. apr 2016 Kresten Wiingaard

@Michael FDIH kan opfordre en virksomhed til at stille op, men det er virksomheden selv, der skal lave deres indstilning. Det er ingen begrænsning at man har vundet tidligere, men det er lidt krævende at gå hele vejen, så nogle gange vælger en virksomhed at sidde et år eller to over. Jeg kender ikke detaljerne om Irma.dk og Coop Mad, men der er nogle deadlines der skal overholdes, hvilket kunne antyde, at det rent faktisk er Irma.dk der er blevet vurderet på. Fortsat god dag - håber selv nemlig.com vil samle handsken op igen.

25. apr 2016 Michael Hansen

@Kresten personligt tror jeg ikke på at Nemlig.com ikke vil være med, når de er blandt top 5 i Brugernes favorit. Men der er en ting mere i den branhekategori som jeg ikke forstår. Hvordan kan Too good to go blive nomineret når de ikke leverer maden som er et krav for at være med i kategorien?

25. apr 2016 Lise-Lotte Hansen

Blev især glad for at se Blacksnow på listen, de har gjort det godt og har et fanatisk syn på deres kunder. Stort tillykke og jeg krydser finger for at de vinder.

25. apr 2016 Kresten Wiingaard

@Michael - sorry, kan ikke svare på dit spg - jeg er som sagt ikke aktivt med i e-handelsprisen længere. Lige præcis brugernes favorit er så den eneste, hvor virksomheden selv ikke indstiller sig, men hvor det er brugerne der bestemmer - ikke en jury. Du kan læse mere om det her: http://www.fdih.dk/brugernes-favorit-2016

25. apr 2016 Michael Hansen

@Kresten har fået mails af 2 shops fra top 5 af brugernes favorit og alene derfor tror jeg ikke på at man kan være på listen uden engagement. Lad det ligge, blot min undren og nysgerrighed. Sjovt at skrive med dig.

25. apr 2016 Søren (FDIH)

Hej, Tak for jeres mange kommentarer. Mht. Nemlig.com er de blevet indstillet og opfordret til at stille op, men de har selv valgt ikke at stille op i konkurrencen. Derfor har hverken FDIH eller juryen sovet i timen:) Omkring Irma, er det Irma.dk, der bliver nomineret og vurderet. Vi har blot opdateret navnet:) Jeg håber, at alle er blevet klogere, og at vi ser så mange som muligt til prisfesten. Bedste hilsner Søren, FDIH.

3. maj 2016 Betina

Nemlig.com har opfordret sine kunder i markedsføringsmateriale til at stemme på dem, så det lyder rimelig besynderligt at de nu ikke stiller op? Der er noget der ikke hænger sammen.

3. maj 2016 Søren (FDIH)

Hej Betina, Nemlig.com er med i Brugernes Favorit, men ikke i andre. Det er den kategori, de opfordrer kunderne til at stemme i:) Men de har valgt ikke at stille op i andre kategorier. Dermed skulle det hele hænge fint sammen. Mvh. Søren, FDIH

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik